Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Genius problem
STRANA 1 OD 1
goggy Genius problem 02.02.2008. 19:56 T7943

status: user
broj poruka: 17

Vec godinu dana imam Genius 5.1 zvucnike (model sw-hf 5.1 5000) i rade perfect. pre neki dan dobijem Genius 5.1 zvucnu (model sound maker value 5.1) sve kablove lepo povezem i instaliram drajvere kad ono....... 5.1 zvuk se lepo odvaja po kanalima ali se mnogo slabo cuje nego pre. visoki su mi nesto tisi dok subwoofer ce da eksplodira. sve sam zivo probao i stelovao i u winamp-u i u control panelu ali nista.

Molim za pomoc dok nisam nesto pocepao.
Hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Genius Sound Maker Live! 02.02.2008. 20:09 #42271

broj poruka: 5710
Je jedna od losijih kartica, izasla kao odgovor na primate Creative SB Live! i Diamond Sonic Impact (Aureal Vortex i ESS Maestro 2) zvucne pocev od modela 4.1. Dosta je losija i samo integrisano `predpojacalo` je lose izvedeno. Pazari neki polovan Creative SB Live! 5.1 i uzivaj...imas ih za 10-20e ili ostavi na integrisanoj ako je neka bolja npr. SoundMax nVidia (SoundStorm)

- R a v e n L o r d -

Vaskev Re 02.02.2008. 20:47 #42278

broj poruka: 1673
Pa Machine ti rece, vracaj na staro (bolje) il` pazari nesto kvalitetnije.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs