Pre neki dan je bila tema o mp3 plajerima koju sam ja postavio i u kojoj sam pitao za savet oko kupovine istog. Posle malo razmisljanja i sugestija forumasa, odlucio sam se za Creative Zen V od 1 gb.
Utisci su za sada odlicni, deluje cvrsto i ne bas lako lomljivo. Zvuk je sasvim dobar, mada za moj ukus mozda malkice slab, slusalice su dobre i `udobne`. Ima dosta opcija, sto za audio, sto za foto i nekih generalnih. Ima opciju snimanja glasa, a za sada po meni jedina mana mu je sto nema radio (to sam primetio tek kad sam ga kupio, uopste nisam obratio paznju).
Sve u svemu, hvala na savetima, pa da i u buduce saradjujemo.
Koliko je to malkice slabo. Tipa cujem vrata u prevozu kad se otvaraju ili cujem razgovore ljudi oko mene. I sto ne uze onaj od dva giga? a sta ti ja znam...
Pa ljudi mi i kazu da sam malko nagluv. Slabo je tipa cujem vrata u prevozu. Stanica na autoputu kod Limesa mi nije mogla nista, ali zato u crvenom gradskom ni ozvucenje Exita mi ne bi pomoglo. Iskreno, ovaj gigabajt mi je sasvim ok, ne treba mi vise.
`Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.`
pa crveni gradski su van konkurencije. Kada budes menjao sluske obrati paznju na Creative modele ep-480 i ep-630 one daju vrhunski zvuk iako su bubice.
a sta ti ja znam...
:: Pa ljudi mi i kazu da sam malko nagluv. :: Slabo je tipa cujem vrata u prevozu. Stanica na autoputu kod Limesa mi nije mogla nista, ali zato u crvenom gradskom ni ozvucenje Exita mi ne bi pomoglo :: Iskreno, ovaj gigabajt mi je sasvim ok, ne treba mi vise :: :: :: :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran. :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.