Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
MP3 Plejeri...
STRANA 1 OD 1
zandarm MP3 Plejeri... 28.01.2008. 20:31 T7838

status: user
broj poruka: 1454

Da li ih koristite, koli plejeri su u pitanju i uopste predlozi, kritike....
Zanimaju me konkretno ipod i iriver modeli u cenovnom rangu od 100 do 130 eura, sa otprilike 1 gb memorije.

I mozda ako znate kakva je razlika izmedju Li-Ion i Li-Polymer baterija. Hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
llo 28.01.2008. 21:03 #41546

broj poruka: 146

- Najbolji odnos cijena/kvalitet ima Creative,narocito u ovoj,tebi interesantnoj kategoriji ~100 i malo vise

- Apple ima besprekoran kvalitet,interesantan dizajn - Apple je faca,ali je u dusi picka.

- Polymer je teorijski bolji izbor.

Konkretan predlog nemam,jer mislim da je besmisleno savjetovati kupovinu audio uredjaja.Odluci sam,da me ne psujes posle.

popovl Nano 2 Gb 28.01.2008. 21:03 #41547

broj poruka: 149
Proslo je dve godine kako sam kupio iPod Nano 2 Gb,nista mu ne hvali,originalne sluske su zive,slusam ga 1-2 sata dnevno.Baterija nu traje 10-15 sati,u zavisnosti na koju jacinu zvuka ga slusam.Nazalost,nemam nekvih posebnih kritika.

markopvict exxe 28.01.2008. 23:45 #41569

broj poruka: 4515

sramota da uredjaj od 200 eur ima onako lose slusalice..... da ne spominjem ove skuplje modele..... ko voli malo glasnije da slusa...crkavaju sluske za mesec dana sigurno....mislim probijaju.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman moj predlog 28.01.2008. 23:48 #41570

broj poruka: 1111
evo ti moj potpuno subjektivan predlog, jer kako rece llo, tj. to je mislio, zvucni utsak, ili ti percepcija zvuka mnogo zavisi od osobe i njenih zvucnih afiniteta

dakle sony nw-e205 ili onaj drugi sa vise memorije
mada uopste ne znam da li se proizvode i dalje, mada sam vidjao po gradu da ima da se kupe

a zbog atrac-a, trajanja baterije (oko 50 sati, znaci dva dana neprekidnog slusanja, u tome je nenadjebiv, a minut punjenja je sat slusanja)
mozda se nekom ne svidja sistem manipulacije muzikom, ali meni to ne smeta ni najmanje, sonicstage

inace ovo je sve provereno u praksi nebrojeno puta
ja ga ima vec dve godine, ili duze

mislim da ti je najbolje da cujes par komada cije ti specifikacije odgovaraju, pa da na osnovu zvuka izaberes
meni je, recimo, bilo jako vazno da baterija traje jeko dugo

gman evo ti i link 28.01.2008. 23:52 #41572

broj poruka: 1111
ako te uopste zanima nesto od sto ovaj walkman moze da ponudi
link sam izabrao onako nasumice

zandarm Re: evo ti i link 29.01.2008. 00:43 #41587

:: ako te uopste zanima nesto od sto ovaj walkman moze da ponud
:: link sam izabrao onako nasumic
::

Pa gde je?
pajsgudgud ok 29.01.2008. 00:50 #41592

broj poruka: 3742
Moj glas ide creative-u. U sustini Ipod i Creative su izjednaceni po kvalitetu izrade. Zvuk je neznatno bolji na Creativ-u mozda delom zbog boljih sluski. Apple u Ipod ugradjuje Creativ-ove chipove za zvuk sto ti dovoljno govori o kvalitetu japanskog proizvodjaca.
E sad... Ipod definitivno vlada jer ima super dizajn i strasan marketing. Svako ko vidi moj plejer(ZEN vision M) pita jel to Ipod. Dakle Ipod je vau!!!
Na svaki Ipod model, Creative ima pandan koji nipocemu ne zaostaje. Sta vise, Japanci su se potrudili da imaju jeftiniji, a opcijama bogatiji proizvod.
Ipod je obavezno za oko 35-40 jura skuplji.
Kod nas te cene su ne opravdano visoke i idu cak i do 90% preko cene u evropi. Dileri znaju zasto.
Moja preporuka ti je Crative ZEN V 2GB 111jura oled displej itd. Budi siguran da neces slusati na max vol jer je suvise bolno.
Evo linka pogledaj neces pogresiti

http://pyramid.co.yu/categories.php?cat=MP3

Imas i Samsung od 2GB isto oled malo vise fancy oko 100jura, ali zvuk je znacajno losiji.
O Iriver-u samo reci hvale.
a sta ti ja znam...

zandarm Re... 29.01.2008. 01:16 #41600

Upravo sam se u taj Creative Zen V od 2 giga i zagledao. Znaci mislis da valja?

trogdor Sweex Blizzard 2GB 29.01.2008. 06:20 #41610

broj poruka: 373
Deluje cool, imas opis na it*vetu
Go Go Go !!!

pajsgudgud Re: Re... 29.01.2008. 13:41 #41631

broj poruka: 3742
Budi siguran da valja. On ima najbolji odnos cena/kvalitet kod nas. Ipod za te pare te kilaze neces naci. One Kineze da kupujes izlisno je i govoriti zasto ne. Javi (ako ga budes uzeo) utiske.

a sta ti ja znam...

:: Upravo sam se u taj Creative Zen V od 2 giga i zagledao. Znaci mislis da valja
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs