nego ja sam zaboravio od raznih testiranja, da li oni imaju drvene satelite ili su od bakelita/polimera? Koliku si garanciju dobio?
Taj woofer od 6` je mocniji od ATP3 jedino su sateliti dvosistemski umesto 3 sistemskih na ATP3 ali on ima 2x twiter i 1x middle range a ovaj ima 2x full range. Ne zaboravite da je Saitek ugledna firma to nisu klasicni kinezi i vise lici na nemacki SpeedLink (setite se Razer pogona za miseve)...imaju zicani daljinac sto je +, pride imaju 30W vise a dodatne tehnologije koje nalikuju na THX upotpunjavaju uzitak, za te pare nema boljih. ATP3, X-230, T3100...je slicna klasa...3D-590 je u klasi za Logitech Z3/Z4 i Altec Lansing VS4221
Cek, cek, zar ne kostaju 60+ eura??? Ti si uzeo model 590 sa po 2 full-range drivera u satelitima za 50e??? To je extra jeftino s obzirom da je jaci od Altec Lansing VS2421, a garancija??? AL uzima +10e samo na ime
- R a v e n L o r d -
:: Sateliti su od plastike, ali su tako simpaticni da nemam reci. A i lepo sviraju : ::
Pa model 3D 590 ima satelite u `dvocevka` fazonu, znachi dva gola preslatka mala zvuchnika po satelitu (greota ih je pokrivati mrezhicom i unakazhavati ih bespotrebno), a cena kod Compdeska je 4.869,00. Shto se vuferchicja tiche - zaista sam odushevljen. A pre svega me raduje to shto shum ne postoji! Izvanredan izbor za ovu cenu!
Razmisljao sam da kupim logitech z-4, pa videh sta pricate ovde i sada mi treba savet... Koliko (ako) dobijem vise od z-4 za razliku od 30e. Hvala Go Go Go !!!
Z3/Z4 je odlican sistem, bolji od ATP3. Saitek je negde izmedju ali kosta 20e manje pa ti vidi...poslusaj oba sistema pa na kraju vidi koji je isplativiji...
- R a v e n L o r d -
:: Razmisljao sam da kupim logitech z-4, pa videh sta pricate ovde i sada mi treba savet.. :: Koliko (ako) dobijem vise od z-4 za razliku od 30e :: Hval :: Go Go Go !! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.