Treba mi jako mali mp3 player, nesto tipa ipod shuffle... Da li vredi dati za Apple 90e ili ima nesto bolje za manje para... Bitno je da bude jako mali, ima punjivu bateriju i 1gb... :D
Ranije sam bio prvi kome nije bilo jasno zasto je ipod popularan... Sada kada ga imam jasno mi je... Prestanes da razmisljas o player-ima na duze staze... Zadovoljan si... Go Go Go !!!
ZEN stone. Cini mi se da je 1Gb oko 50(4500din)jura u onoj prodavnici sa mackom u izlogu(Knez Mihailova). Zasto Creative? Pa vrlo jednostavno kolega, Creative radi cipove za Apple samim tim mozes zakljuciti da ga stavljaju i u svoje proizvode. Drugo ja imam Creative Mp plejer i zvuk je savrsen. Trece stone je lepsi od shuffle-a pet puta, a istih dimenzija. Cetvrto ona macka je genijalna. Peto jeftiniji je 40-35eur. a sta ti ja znam...
Sve to stoji, slazem se... Ali, za razliku od trogdor-a i mene (iPod touch@iPhone), ipak nemas iPod. Ako mozes da odvojis malo veci novac, poslusaj trogdora i kupi Apple, bez razmisljanja, ako ti je frka i ZEN radi posao .
:: ZEN stone :: Cini mi se da je 1Gb oko 50(4500din)jura u onoj prodavnici sa mackom u izlogu(Knez Mihailova) :: Zasto Creative :: Pa vrlo jednostavno kolega, Creative radi cipove za Apple samim tim mozes zakljuciti da ga stavljaju i u svoje proizvode :: Drugo ja imam Creative Mp plejer i zvuk je savrsen :: Trece stone je lepsi od shuffle-a pet puta, a istih dimenzija :: Cetvrto ona macka je genijalna :: Peto jeftiniji je 40-35eur. :: a sta ti ja znam.. :: ::
:: Sve to stoji, slazem se... Ali, za razliku od trogdor-a i mene (iPod touch@iPhone), ipak nemas iPod :: Ako mozes da odvojis malo veci novac, poslusaj trogdora i kupi Apple, bez razmisljanja, ako ti je frka i ZEN radi posao
Šta si tačno mislio pod `ipak nemaš iPod? :) Naprosto marka ili ceniš da je bolji? Koliko videh karakteristike, mogućnosti su tu negde (pričamo o Zen Stoneu i iPodu Schuffle, right?), a veliki broj ljudi tvrdi da Creative uz svoje plejere pakuje nešto bolje slušalice (Apple koristi Sonijeve, ali manje-više najjeftinije).
@vmarc Apple jeste napravio ludilo sa Ipod-om to stoji. Svi koje vide moj plejer(ZEN vision M 30GB) pitaju jel to Ipod. Ja sam isto hteo da kupim Ipod ali...dok moj plejer podrzava mp3, mp4, avi, mpeg, wma, wmw, jpeg i jos dve ekstenzije nemogu se setim koje Ipod podrzava samo mp3 i dve njihove ekstenzije za muziku i klipove. Dalje slusao sam zvuk na i na Ipod pandanu(mom plejeru). Zvuk je ipak malo bolji na ZEN-u. Slusalice koje dolaze uz Creative (mp-480 oznaka) su toliko dobre da mogu da se porede sa 3cm sluskama. Bass kida. Cistoca zvuka na vrlo visokom nivou. U svemu ostalom su bukvalno isti. Monitori isti, baterije iste, Ipod ima touch-wheel ZEN touchpad. Jedino sto Ipod nema jeste voice recording i cini mi se da nema opciju da deo memorije ostavis sa strane i da ti ona po potrebi sluzi kao flash memoriju u okviru plejera. Dakle i stone i shuffle su identicni vrlo stim sto je ovaj(stone) dosta jeftiniji. Ja prednost dajem Japancima. ZEN ne da radi posao nego kida.
Vidim da je Zen veci, mada ne mnogo, a bas mi se svidja Ipod kako izgleda onako malecki... Mada kontam da je cela prica oko bilo kog Apple proizvoda prenaduvana (meni se Mac Os X ne svidja ni najmanje - Vista je super prim. a.) .)
Nije prenaduvana, ali je naduvana taman koliko treba. To su vrlo kvalitetni proizvodi ali ne neude nista vise nego Creative, Iriver, Archos... a sta ti ja znam...
:: Vidim da je Zen veci, mada ne mnogo, a bas mi se svidja Ipod kako izgleda onako malecki... Mada kontam da je cela prica oko bilo kog Apple proizvoda prenaduvana (meni se Mac Os X ne svidja ni najmanje - Vista je super prim. a.) .)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.