Interesuje me da li postoji neki adapter koji bi `utaknuo` u punjac od auta, a na izlazu da povezem mp3 player (ipod)? Da li neko ima neko slicno resenje ili je neko koristion nesto ovako vec ? Zahvaljujem.
bash sam danas dobio tu spravu.. malo shushti izmenju pesama ali funkcionishe.. ima usb, radi i sa fleshom, lici na Xwave FM-19 MP3-FM Transmitter. postoje i mp3 plejeri koji imaju ugradjen transmiter TOMCAT..
ako si mislio na uredjaj koji ubodesh u utikach za upaljach u koilima ( 12V) a na drugom kraju imash USB utikach sa 5V za punjenje svega i svachega onda to imash u radnji u Kneza Milosha odmah ispod Tuckwood-a ,jedno 20-ak metara. Koshta oko 350din i srebrne je boje... imam 2 komada i rade dobro za sad...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.