Imam ih preko godinu dana. Bass bukvalno kida, zamenio sam svoj matori 5.1 X-Wave sistem sa ovim, i nijednom nisam zazalio. Model je bio Theatrino, imao je ogromne drvene kutije i bio sam iskreno skeptican kada sam postavio na sto ove male Logitechove satelite, ali sam se odushevio kad su poceli da rade. Tezi su, i nenormalno jaci od svih 5.1 sistema do 150-200 evra koje sam cuo. Vrlo, vrlo precizan zvuk ispustaju, i budi siguran da je sistem jaci od tog Jazz-a. Iskreno, nijednom nisam zazalio ovu kupovinu... Nisu za dzabe THX...
Pretpostavljam da je taj moj X-Wave isto s*anje kao taj Jazz, tako da ces itekako videti razliku u cistini, a pogotovo u bass-u Prosto je chudno kako ovako mali sateliti ispustaju tako jasan i glasan zvuk...
Zvucnici su dobri ali, Saitek 3D 590 je BestBuy za 50 m2 a kostaju oko 70e koliko i Z3/Z4. Sve je od kvalitetnog drveta. Pokusaj ih naci cini mi se da ih neko uvozi...ne zaboravi da Saitek nije zuta firma i da posluje veoma dugo. Duze od Jazza...
Best buy ili ne, sigurno mogu da kazem da po snazi i woofera i satelita nisu jaci od Z-2300. Nije ipak trazio nesto do 100 evra nego bas Z-2300... Saitek jeste odlicna firma, ali po pitanju zvuka nisu bas u klasi sa Altecom, Logitechom ili Creative-om...
:: Zvucnici su dobri ali, Saitek 3D 590 je BestBuy za 50 m2 a kostaju oko 70e koliko i Z3/Z4. Sve je od kvalitetnog drveta. Pokusaj ih naci cini mi se da ih neko uvozi...ne zaboravi da Saitek nije zuta firma i da posluje veoma dugo. Duze od Jazza.. :: :: http://www.saitek.com/uk/prod/3d570.ht :: :: :: - R a v e n L o r d - :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.