imam asus p5n32-e sli plocu, uz nju se dobija nekakva adi hd audio zvucna karta uz koju ide nekakav soundmixer. Problem je u tome sta god uradio cuju mi se samo prednja dva zvucnika dok slusam muziku. Kad idem na `test speakers` sve se normalno cuje, tj. sve je tu, test ide prednji levi, prednji desni, centralni, woofer, zadnji levi i zadnji desni i svi se cuju, ali dok slusam muziku basova nigde nema. Da li je neko imao ovaj problem i kako da ga resim Hvala!!!
je Realtek-ova HD 5.1 zvucna i u visti (kao i u XP) u tzv. soundmixeru imas opciju `Speaker Fill` (to je odma ispod podesavanja za broj zvucnika i njihov test), njega cekiraj i stereo signal ce pretvoriti u virtualni 5.1 i dobices baseve :) ako je slicno podesavanje za kartice. Na creative Live 5.1 je bilo potrebno da se cekira Bass Crossover (bar kod mene) da bi woofer uopste radio :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.