Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
koji mp3 player? No1000
STRANA 1 OD 1
Chelle koji mp3 player? No1000 13.07.2005. 13:31 T715

status: user
broj poruka: 84
planiram da qpim mp3 player u skorije vreme!

pa eto ako ima nekih predloga za mp3 player od 256mb za oko 100e ...
pogotovo bi mi znacilo mishljenje ljudi koji su probali vise modela :)

meni se licno svidja model iRiver iFP-890 ... iRiver se pokazao ok ... ima kvalitetan zvuk i sve to! ali i 2 velika minusa! komp ga ne vidi kao usb flesh :T i povezuje se sa kompom preko KABLA :(

onda sam cuo par reci hvale o modelu A-data m201 ! mp3 player koji nije narocito skup (mada ne znam gde ima da se nadje) ima prosirivu memoriju sa sd karticom cak do 1gb (cini mi se). to mi se mnogo svidelo ako uzmem u obzir da ce se 1gb flesh memorije dobijati uz lenor kroz godinu dana :)

tu su vec duze vreme i modeli msi koji su kao ok za svoju cenu :T
creative modeli mi se ne svidjaju

hvala unapred! mislim da ce ovaj topic pomoci mnogima :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tesla Re: koji mp3 player? No1000 14.07.2005. 02:53 #1900

broj poruka: 19
POGLEDAJ NA LINKU O MP3 PLAYERIMA http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=77746
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=77923

LUDAK U RAZVOJU

:: planiram da qpim mp3 player u skorije vreme
::
:: pa eto ako ima nekih predloga za mp3 player od 256mb za oko 100e ...
:: pogotovo bi mi znacilo mishljenje ljudi koji su probali vise modela :
:: meni se licno svidja model iRiver iFP-890 ... iRiver se pokazao ok ... ima kvalitetan zvuk i sve to! ali i 2 velika minusa! komp ga ne vidi kao usb flesh :T i povezuje se sa kompom preko KABLA :
:: onda sam cuo par reci hvale o modelu A-data m201 ! mp3 player koji nije narocito skup (mada ne znam gde ima da se nadje) ima prosirivu memoriju sa sd karticom cak do 1gb (cini mi se). to mi se mnogo svidelo ako uzmem u obzir da ce se 1gb flesh memorije dobijati uz lenor kroz godinu dana :
:: tu su vec duze vreme i modeli msi koji su kao ok za svoju cenu :
:: creative modeli mi se ne svidjaj
:: hvala unapred! mislim da ce ovaj topic pomoci mnogima :)
Chelle :P 15.07.2005. 01:24 #1909

procitao sam to davno... matoro je... i + ima previse 250+e klase:)
a posto sam puko za komp (samo creva) 800e nemam leba da jedem :)
salim se ... glupo je dati toliko para za tu stvar... i mislim ako se redovno koristi ne trebaju mi bas kapaciteti od 6gb :T
thnx
Fencer ... 16.07.2005. 02:56 #1918

broj poruka: 217

Ne znam da li si citao poslednji COM (broj 190 verovatno ga jos ima na kioscima), uradili su veliki test MP3 playera.

Posebno su istakli i-River iFP-895 (512mb, 159e), LG MF-FE462 (256mb, 148e)
i kao najbolju kupovinu Yakumo Hypersound XD (1gb, 115e). Skroz su ga ishvalili, samo nema FM radio.
Chelle :) 19.07.2005. 14:00 #1932

jedva sam nasao casopis obisao sam ceo dorcol! pa ne kazu puno al su mi sigurno pomogli...
mnogo me zaintrigirao ovaj YAKUMO ... mnogo mi se svideo, i lep je i 1gb je ! uzeo bih ga odmah samo da sam cuo za tu marku ranije :) ovako sam jos u dilemi :)
i dalje me kopka iRiver i njegovih 40 sati reprodukcije i kvalitetan zvuk i radio i na drugoj strani 4 puta vise memorije i ok zvuk (makar kazu)...
hvala covek
Petza ixa333i 31.07.2005. 21:55 #1982

broj poruka: 30
Ja imam mercury to ti je solidna marka ima fm i 256mb a moguce je prosiriti ga sd karticomkoja ide do 1gb za sada kod nas. Imam ga vec 1 god i prezadovoljan sam. pogledaj na https://www.kbc.co.yu
Petza

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs