muzicku kartu koristis samo za reprodukciju zvuka sa kompa i slusanje muzike odgovor ja da - bacices pare Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Kao što ti je čovek rekao, bacanje para! Poseduješ CREATIVE zvučnu kartu i to ti je sasvim dovoljno za te zvučnike. Menjaj je za AUDIGY ili neki X-Fi jedino ako SB Live zavališ nekom za iste pare pa ne moraš da doplatiš. Ako je koristiš za igranje opet ti je dovoljna jer podržava EAX. Sve u svemu, kvalitetnija je od integruše pa uživaj!!!
Tu `grešku` sam davno napravio, kad se audigy pojavio, i nisam dobio ništa. Po meni, creative drajeveri su sve lošiji i lošiji (ne prate korak sa izmenama kako operativnog sistema tako i svega ostalog - igara).... A, integruše nisu lošije (sve), npr, nVidia mcp 5.1 je makar jednakog kvaliteta zvuka, jedino zaostaje u opciji snimanja zvuka sa spoljašnjeg izvora - samo zato što većina programa nije za to predvidela i ovu zvučnu realizaciju... Stay alive! Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.