Pre neki dan sam trazio da mi nadjete drajvere za ga-p35-ds3l, i hvala vam na tome, ali... Drajver sam onako sturo instalirao preko postojeceg i pojeo go#no. Sistem je pobrljavio, nijedna aplikacija mi nije radila itd. te ja oborih sistem, medjutim ne lezi vraze. Audio drajver na disku za plocu se ne moze instalirati (inace isti koji ste mi pomogli da nadjem), ispostavlja se da ti drajveri rade samo na xp sp1 (ne znam kako su do sada radili!?). Zbog cinjenice da mi komp nije u funkciji, zbog hitnosti situacije, potrazio sam neke zvucne karte, ali meni je to sve spansko selo, pa vas molim za neki predlog. Neka bude oko 35 - 40 e.
P.S. Ili mozda imate resenje za moj problem. :-) Fala vi unapred.
Ja prvo instaliram XP pa iskljucim system restore, onda instaliram SP2 pa drajvere na kraju. Do sada je uvek radilo. Nije mi jasno sta kod tebe ne valja?
Ovo što ti predlažem ne preporučujem, samo da znaš da postoji kao rešenje. Svojevremeno je to bio jedini način da mustek skeneri prorade na sp1 i sp2... Nakon jbt!!! Prvo instaliraš goli winxp, bez sp1, 2, tzv.3... onda krucijalne drajvere, izuzev directx-a (ploča, zvuk, grafika) i sve ostalo što može bez sp2. Onda redom service pack-ovi. Tako bi moralo da proradi, ali, to je stvarno kalem način i bolje bi bilo da proguglaš i probaš rešenja sa drajverima koji u startu rade pod sp2.
i, onako, kao sitno podyebavawe: acronis.... backup, backup baby! čak se i ovce kloniraju, a ti nemaš clone svoga diska!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.