Istrulila mi vešanje na zvučniku od 100 mm. Hoću da zamenim vešanje, znam kako se radi, radio sam to pre 30-tak godina, nije mi ni sada problem. Malo sam Google-ao, malo pratio oglase, ali u Beogradu nema ni jedne prodavnice koja prodaje vešanje za zvučnik 100 mm. Mikro Princ ima 130 mm i veće. Ostali isključivo šalju poštom, nema ličnih dolazaka. Serviseri traže 1.500 dinara za ugradnju (mogu da nabavim nov zvučnik za te pare), ali ne prodaju vešanje kao poseban deo. Iz pricipa mi se za deo koji košta 120-150 dinara ne daje poštarina od 600+ dinara (prevoz pošiljke sa otkupninom + novčana provizija kada kurir meni naplati + novčana provizija kada kurir isplati pošiljaocu iznos otkupnine).
Da li na području Beograda ima neka radnja ili privatnik, gde direktno, dolaskom, mogu da kupim i platim vešanje za zvučnik 100 mm ?
Na žalost, ni oni nemaju u prodaji, ali je servisiranje (zamena vešanja + deo) za 33% jeftinije nego u drugom servisu što sam pitao juče, tako da oni dolaze u obzir ako vešanje ne nabavim u slobodnoj prodaji.
Broj postavljenih tema: 60365. Broj poslatih odgovora: 647102. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.