Kako povezati LG C1 TV i HyperX Cloud Alpha Wireless?
STRANA 1 OD 1
vepromon
Kako povezati LG C1 TV i HyperX Cloud Alpha Wireless?
21.07.2024. 18:39
T69264
status: user broj poruka: 522
Naslov sve kaze :)
Treba mi budget friendly sto jednostavnije resenje, da povremeno mogu da odgledam film na TV-u uz iole pristoja zvuk. Problem je sto slusalice imaju svoj USB dongle i ne uspevam da ga povezem sa TV, a to je jedini nacin preko kojeg slusalice hoce da prime zvuk.
Pa ako os TV-a nema drajvere, onda ti treba neki među uređaj koji će da prima zvuk sa tva, sa nekim kompom bi to mogao da odradiš, ali to je daleko od budget friendly rešenja. tv headphone jack u line in od kompa, a slušalice povežeš na komp. Black Wolf
Nema drajvere, nece da prepozna dongle ni na jednom od dostupnih USB-a. Razmisljao sam o nekom DAC-u koji bi imao optical in, pa USB out, ali nisam siguran da bi on podrzao dongle.
Neka druga ideja? Ili preporuka za pristojne bezicne TV slusalice?
Džabe dobre slušalice ako je izvor zvuka nekvalitetan. Te slušalice su 3.5 mm. Nije mi uopšte jasna USB ideja. Mislim da one samo napajanje dobijaju sa USB.
:: Džabe dobre slušalice ako je izvor zvuka nekvalitetan :: Te slušalice su 3.5 mm. Nije mi uopšte jasna USB ideja :: Mislim da one samo napajanje dobijaju sa USB :: :: ::
Mislim, onda da ti je najsigurnije rešenje, da kupiš neke bežične slušalice, kojma predajnik ima standarne digitalne/analogne inpute. Ovako, da li TV podržava te slušalice ili ne, to je ruski rulet.
Black Wolf
:: :: Nema drajvere, nece da prepozna dongle ni na jednom od dostupnih USB-a. Razmisljao sam o nekom DAC-u koji bi imao optical in, pa USB out, ali nisam siguran da bi on podrzao dongle :: :: Neka druga ideja? Ili preporuka za pristojne bezicne TV slusalice :: ::
sve zavisi kako su slušalice dizajnirane, da li rade isključive na njihov dongle, ili može da se uključi neki paring mode i direktno poveže na neki drugi uređaj.
Black Wolf
:: I taj LG C1 je wireless :: Trebalo bi da radi direktno bez drajvera ::
Ako TV ima standardan Bluetooth onda standardne Bluetooth slušalice i to je to. Nema šta drugo. Ako TV nema Bluetooth onda eventualno neki Bluetooth odašiljač kompatibilan sa slušalicama.
Odašiljač već ima. To je USB dongle koji je dobio uz slušalice. Windows instalira taj dongle i to radi. Android na TV nema drajvere ili nije plug&play OS kao Windows i to se ne instalira.
U specifikacijama za TV LG C1 piše da ima wireless šta god to značilo.
Što kaže CrniVuk najbolje ti je da probaš da upariš mobilni telefon i slušalice. Ako neće tako onda neće ni sa TV.
WebOS nema driver za dongle. To ti je konacan odgovor. Ja probao i HyperX i Tutrle Beach 600. Nemoj se zaludjivati nikakvim kombinacijama. Samo BT slusalice, ako ti TV ima BT, kao sto kaze alrad.
I9-13900K/RYUJIN II 240/64GB/Z790/RTX3090/1TB 990 Pro/Hydro PTM Pro 1200W/H5 Elite/ROG Swift PG349/Dell S2721DGFA/Logitech K280e/Deathadder v.2/AKG K72
PS4 Slim/Logitech G923/Wheel Stand Pro DeLuxe V2/Turtle Beach STEALTH 600 V2
Probao sam dongle direktno u TV, na usb jednostavno ga ne prepoznaje i ne radi. Jbg, jedina opcija su mi ostale BT sluske. sad sam uzeo neke jeftinije anker, cisto da posluze. Nadao sam se da postoji neko malo bolje resenje sa nekim in between hardverom, pa da ove sluske rade, ali izgleda da nema.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647628. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.