Da li neko moze da preporuce solidne earbuds ili headset/phones (obavezno sa mic), da su pouzdane, solidno drze bateriju i signal i ne kostaju previse? Treba mi za overall upotrebu, znaci nista profi/fency ali ne bih neprovereno. Nesto iz AKG, JBL, Sennheiser, Jabra ili Poly kuhinje
Hvala unapred
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Brate uzmi Xiaomi, brate veruj mi neces se pokajati. Super odnos cena kvalitet, brate samo Xiamo ja samo Šaomi kupujem.....
Nisam taj, ali sam uzeo klincu REDMI Buds 4 i to radi za sve pare.
Sasvim Sasvim ok I baterija i ergonimija i ne pravi probleme.Klinac to aka i to traje. Naravno da nije vrh kvalitet i da ima boljih ali za te pare nemam neku primedbu
3700x Aorus x570 elite Gigabyte RTX2070 Super 2x16gb HyperX fury Samsung 970 EVO WD Gold 8tb Seasonic 750W Focus Gold
Ako je prvenstvo da mikrofon super radi (odnosno, da bude bt headset), onda Xiaomi, RedMi buds 4 pro, ili jeftinije varijante i generacije. Ako je kvalitet zvuka ispred raznih mic-tehnika utišavanja buke i slično, (a da ipak pristojno radi i mikrofon) onda FIIL. Fiil. Verovatno nema premca u cenovnom rangu, a realno, prepišava mnogo, mnogo skuplje i razvikanije `brendove`. Šupci iz carine su mi ih ocarinili inače bi to bio najjeftiniji najbolji komad akustike koji imam. Ovo su predlozi za relativno jeftina rešenja, koja se naručuju iz Mainland Chin-e preko A-expressa, Jooma ili sličnih servisa. Obe imaju pripadajući software za android koijima se fino podešavaju (koristi se samo kad se kupi i onda zaboraviš jer ti uglavnom ne treba).
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.