dozvolite mi da izlozim svoju problematiku detaljnije.
Kupio sam HONOR 70 tel i izuzetno sam zadovoljan istim. Medjutim, taj tel nema 3.5mm jack. S toga sam kupio adapter kabl usb c na 3.5mm i ni jedne slusalice ne rade... Kao da nisam kabl ubacio uopste. Posedujem i neke JBL bluetooth bubice, koje doduse imaju taj problem da mi se sagovornici za.e da vise cuju okolinu neko mene na mikrofonu.
Zanima me, koje bubice preporucujete, a da se ljudi ne zale na okolne zvukove dok pricate sa njima? Naravno da budu sto jeftinije. Ili pak da li znate u cemu je problem sa ovim nastavkom,tj zasto mi ne rade obicne slusalice preko usb-c jacka?
Hvala
Dell Inspiron 3737 Intel Core i7-4500U 1.8GHz 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz 1TB SATA 5400rpm AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR5 17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife)
Pošto ne verujem da je Huawei napravio nešto nestandardno, moguće je da adapter ne radi. Imam dva adaptera sa Aliexpressa, jedan je koštao 1USD, za drugi se ne sećam, ali je bio dosta skuplji, oba rade sa svim slušalicama koje sam probao, i na telefonu i na tabletu (s tim što zvuk na onom jeftinom nije nešto). Zapravo, imam i USB C hub sa 3.5mm nastavkom, radi i on (samo što mi ga je zarobio kolega, njemu treba zbog HDMI izlaza), tako da iz mog iskustva to nisu problematični uređaji.
Dodje ti kao da ne radi uopšte. Zato su ljudi plaćali nastavke 10e u tržnim centrima i sve radilo. Ne znam jel si probao taj nastavak na drugi telefon i kako se ponaša. Ali ako mozes negde probaj samo sa normalnijim skupljim i ne bi trebalo da te boli glava oko toga. Dobijali su nastavke uz p30 p40
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.