`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Ovakvih taraba snimaka sa par zenskih osoba kao vrte neke dugmice i pomeraju klizace tamo vamo ima koliko god hoces.. :: :: Zvuk isti ista pesma itd.. :: :: One su tu cvetna dekoracija na stolu ispred voditelja.. :: :: Jedino sto nedostaje su dve case zutog soka i tabla generalnog sponzora snimka.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: ::
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
neko te izu na prvu, eh ti revizori sadasnjosti / proslosti, nije im lako .)
Zasto je tema obrisana? Verovatno mu fale moduli, nije instalirao kako treba. Otvori u terminalu i vidi sta fali od modula i instaliraj.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: sta bi to, Mr. Uranijum :: :: https://ibb.co/yf1mKw :: :: neko te izu na prvu, eh ti revizori sadasnjosti / proslosti, nije im lako . :: :: :: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i :: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level :: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.` :: ::
:: Ajd u zdravlje braco tehnicari, da prodje ovaj glupi kovid
Postoji ebeni askubuntu i tamo je pisalo uninstall Opera preko terminala (nije uspelo) pa onda probah uninstall ovako aplikativno wizard-skim putem pa je uspelo i skinuh .deb Operu i sad bre leti majke joj ga nabijem, reko da ne smaram kad sam vec resio problem.
Jes sad ce neki tamo vexlord da se bavi mojim problemima pocetnicke prirode sa Ubuntuom... Fercera ko zmaj, divim mu se majke mi, ali ne da mi je pojebo mozak sa alsamixer-om i DGX-om (Xonar DGX, da oplemenim zvuk cijelokupnoga sustava) eh... Sve je resivo ako se dobro i pametno i mudro vugla tj. gugla.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.