Molim za pojasnjenje jer ovde sigurno ima nas koji volimo po pesmu dve da otpanjimo do ... nekih malo za normalan svet neprakticnih granica koje ovi obicni smrtnici koji ne spadaju u audiofile ili kako bi se nas kolega Tortojed izrazio - ljubitelje muzike, muzikarine i muziketine - ne smatraju bas pozeljnim.
Drugim recima, donet je nekakav cudan zakon da plavac komunalac moze nekim gajgerovim brojacem da kao nesto meri nivo buke, itd., i u skladu sa nekakvim nazovi zakonom na osnovu toga tupi ono sto je po default-u vec tupo.
Trecim recima - sta me ceka ako me zatekne takav neki dokoni drzavni cinovnik koji jelte iz petnih zila mrzi svaki vid muzike i skladnih tonova, harmoniju i akustiku? Cemu ugnjetavanje vise? Dokle vise divljanje ovih aga i vezira? Pa nekima je muziciranje jedini lek.
Naravno, ne mislim da vrtim drum n bass u 4 ujutru na 300 dB nego nesto ok do 22h, a ako cu da partijam/pravim zurku - najavicu i policiji i to pravoj a ne ovim lezilebovicima i drugo - 2-3 dana unapred cu obavestiti komsiluk.
I peto, u zgradurini gde zivim psihopata moze da busi zid nedeljom u 22h-23h a ja ne mogu da zarolam par nekih meni gotivnih hitova? Ajde bre vise, cemu izazivanje gneva naroda... Ionako su/smo svi prsli od ove situacije.
Iron maiden i razna metao muzika ili psytrance je u redu. Izolovati stan i stolariju i slusati sve bez problema.naravno kucne zurke su isto dobrodosle. Samo maske treba nositi lllest
Onu drugu, za na dupe - ako prdnes, da ne zarazis sirotinju raju... Cetvrtim recima, Volodja moj, sve je ovo i smisljeno da ljudi ``prsnu``... Neko ce lepo da se ovajdi od tih krhotina, ne sumnjam. Zavadi, pa vladaj...U strahu su veL-I-K-E ochi...sve se to dobro vidi u ovoj predstavi...ali ima i ono: `You can fool some people some times, but you can`t fool all the people, all the time`. Kao i : gownjiva motka ce imati puno posla...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.