Razmisljam se izmedju par modela. Svi su priblizno slicnih cena a i performansi, bar po zvanicnim specifikacijama, al posto to ne mora da znaci da su dobri i u praksi ne skodi da se malo raspitam pre kupovine. Dakle, u igri su:
Blueberry REDCAT 1GB MS Industrial MP402 1GB Vox D915 1GB
E sad, sta se od ovoga najvise isplati (tj. sta mu dodje kao best buy)? Ili mozda nesto slicno sto nisam pomenuo a da je u slicnom cenovnom okviru?
I meni je redcat, najzanimljiviji od onih gore mada se mnogi nesto zale na bateriju (doduse neki kazu da im radi savrseno, tako da ne znam vise kome pre da verujem). A kakav je Vox D915 1GB ? Za njega bas nemam nikakve informacije, a deluje skroz fino bar na prvi pogled, pa ne bi bilo lose da i o njemu nesto doznam.
Vidi `vako stisni se malo skupi lovu i kupi nesto kvalitetno. Ko sto rece imarkovic sve su to krsevi.Ja sam mojoj devocjci kupio msindustrial. To govno(bez onih zvezdica) nije izdrzalo 6meseci.Zvuk ocajan, i nesto je u njemu riknulo odjedniom pa nije hteo da brise i nasnimava nove pesme. Moj reosled Creative, Ipod, Sony, phillips a sta ti ja znam...
:: threadove u istoj rubrici par njih nize, imas opis i ostalo. Sve sto si naveo je nista do obicno djubre!! :: :: :: - R a v e n L o r d - :: :: Ok, onda cu ili da skupljam pare za Creative Zen V 1GB, ili da uzmem neki Transcend, verovatno onaj T.sonic 520 1GB sto si pomenuo u onoj drugoj temi. Btw, kakav je T.sonic 610 1GB? Deluje fino, i ocito da je noviji model, a cena mu je skoro ista (tj. 2 evra je skuplji bar tamo gde sam ja gledao, moguce da je na drugim mestima razlika veca).
Creative je vrh(sto bi rekao onaj slepac exfudbaler a.k.a. master of shabans) marka. Imas i Zen stone(1Gb) on je bas jednostavan nema ni monitor, a i lici na kamencic.Cena mu je oko 50EUR.Imam plejer Creative i zvuk je fenomenalan.Bubice su malo vece(obim) ali zato umeju da daju zapanjujuce dobar bass(sto opet zavisi i od kvaliteta signala melodije koju si ubacio kao i od njene produkcije). a sta ti ja znam...
Dobar je, svakako ne losiji od 520/530 a pusta i video MP4. Ovi ostali su MP3, kao i onaj Sony za 60e koji je extra
- R a v e n L o r d -
:: :: :: :: :: threadove u istoj rubrici par njih nize, imas opis i ostalo. Sve sto si naveo je nista do obicno djubre!! :: :: :: :: :: :: - R a v e n L o r d - :: :: :: :: :: Ok, onda cu ili da skupljam pare za Creative Zen V 1GB, ili da uzmem neki Transcend, verovatno onaj T.sonic 520 1GB sto si pomenuo u onoj drugoj temi. Btw, kakav je T.sonic 610 1GB? Deluje fino, i ocito da je noviji model, a cena mu je skoro ista (tj. 2 evra je skuplji bar tamo gde sam ja gledao, moguce da je na drugim mestima razlika veca).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.