Imam sonijev mp3 plejer NW003. I posto sam malko gluvlji, a soni ima ono elektronsko ogranicenje zvuka zanima me da li neko zna kako mogu da ga skinem ili eventualno gde mogu da ga odnesem da mi to urade. Ako je tu opste moguce. Unapred hvala
pa nije to BMW pa da ima ogranicenje brzine do 250 Km/h. Ako pojacas na max to ti je to. Jacina zvuka zavisi i od konstukcije slusalica. Npr. in-ear modeli (ne klasicne bubice) imaju glasniji zvuk. Takodje, jacina zvuka zavisi od playera, tj od njegovo integrisanog predpojacala koje je uglavnom visokointegrisano kolo. Iz mog iskustva njaglasniji je Transcend, >10% u odnosu na Sony, Philips, Genius...to ti je sto ti je. Ja iskreno nisam cuo za taj izraz `leketronsko ogranicenje zvuka`
moguce.ideja mi je dosla jer sam nasao na nekom sajtu uputstvo (ne znam,drzis play i stisnes dva puta desno,jednom levo...) za jedan slican model kako da udjes u neki servisni meni i tu mu iskljucis to ogranicenje. A ako je to to,daj preporuci neke neke slusalice sa kojima sigurno nece problema. Kupio sam vec tri modela, a promena je stvarno minimalna.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.