Imaju izvanredne mogucnosti i za reprodukciju i za snimanje. Prvi su ti BestBuy, super su, 2 god. garancije. Sony ti ima bolje sluske i funkcionalniji dizajn. Ali mozes uzeti Transcend i pride extra in-ear slusalice kao na SonyEricsonn W810i mob.tel. Genius HP-02 Live! za 10e pride imati nesto sto vredi a ne krsevi neopevani kakvi su Canyon, MSI, MSi, CAT...
Za 40EUR ni jedan. Salim se, samo kvalitet na koji su nas navikli za te pare neopravdava kupovinu bilo kog plejera. Posto ti nije bitan ekran ja bih ti preporucio Creative Stone.Nesto je ispod ili tacno 50EUR.A sto se tice zvuka Creative je Creative.Ja na mom Zenu sa stock bubicama ako predjem na skali 22-drugi podeok od 25 zamraci mi se pred ocima od bola.Zvuk je izdefinisan odlicno od najnizeg do najviseg tona(ko kaze da ne mozes na bubicama da dobije `kvalitetan` bas gresi). Mada pogledaj i Sony @Machine daje takodje vrlo dobar zvuk. a sta ti ja znam...
Ovo ti je savrsen mp4 player... Ima 1,66` lcd ekran, touchpad pritom je toliko mali i tanak da ne smeta. U prodaji je oko 55-70 eura. Ja imam jedan nov i prodajem ga 35 eura. Ovo je savrsen zvuk i najblizi je ipod-u. U pakovanju imas USB, CD, krpicu za brisanje, i upustvo. Mislim da ce ti se svideti. NIJE STO GA JA PRODAJEM ALI... Raspitaj se. Neki mu zameraju samo to sto se puni preko usb0a. Meni to odgovara.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.