hip-hop-cup-techno perverzija lajt-motiva (glavne teme) albuma Cevasta zvona (Tubular Bells) Majka Oldfilda (Mike Oldfield). Ili je to neko prodao kao svoju tvorevinu, bem li ga...
izrazenu u dzentlmenskom tolerisanju ove (zadatku ne bash dorasle) novinarke. Imash objashnjenje u komentarima. Inache, u umetnosti, ``tehnologiji``...od pamtiveka je prisutno ugradjivanje starih cigala i ostalog materijala u nova zdanja - i sam J.S. Bah je napominjao da ima svoje ``izvore`` (F. Couperin i drugi, prvenstveno francuski kompozitori)...
Ukapiro sam ja sve, a i ona se šali pomalo. Ali to jeste to. Naravno, ne 100% nego s varijacijama. Pričao je to i kod Holanda, link dole. Ne zovem ga plagijatorom, samo je zanimljiv podatak. Naravno da je prisutno ugradjivanje, retko šta je potpuno originalno.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.