status: user broj poruka: 1060 | ne radi mic u igrama, al na discordu itd radi. e sad, pazi ovo: taj problem traje već duže, i ja imao r.a.t. 9 miš, i dobijem novi... i gle čuda, promenim miš i mikrofon proradi?! ok ajde, ovaj prethodni je imao neke tripove pa rekoh zbog toga je. međutim posle par dana primetim da kad sam menjao miševe isčupao sam web kamericu, i ja kao ajde da je vratim, i nakon toga sam par puta dobio bsod... kao zaključim da je to do toga da kamerica nešto jebe, ja je izvadim i nema bsoda, ali sad nisam siguran dal sam možda i miš tad vadio, kao, ta dva uređaja sam zadnja ubo, pa kao da zamenim portove. međutim, sada opet ne radi mic u igrama. povadaio sam sve usb uređaje, ostavio samo tastaturu, miš i zvučnu, čini mi se da sam probao svaki ulaz na ploči, čak sam izvadio i tastaturu i nisam mogao da ga nateram da proradi. da li neko ima neku ideju šta da mu radim jebo ga, iako sam mislio da igre nisu u stanju da rade sa ASIO driverom, izgleda da sam pogrešio, sad vidim da može, al nisam siguran da je problem do kombinacije portova na ploči. deo speca: focusrite scarlett 6i6 1st gen asus x470 strix f gaming steelseries rival 650
navešću i ostalo ako treba.. svaki vid pomoći dobrodošao
I AM the God of war.. Nothing defies me!! |