Dobar dan dobri ljudi. Dajte mi preporuku za slusalice za racunar, do 5000-6000 dinara maks. Da su preko celih ušiju, velike. Ulaz 3,5mm. Mogu i mikrofon imati. Za gledanje filmova igranje igrica, itd.. Hvala!
U istom sam `problemu`, a inicijalno sam hteo da prođem i jeftinije (godinama koristim Sennheiser HD 201 koje su svojevremeno koštale 2000RSD ok su mi, nisu savršene, ali su prijatne za slušanje).
Počeo sam da naginjem ka ovim sluškama https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-akg-m220-pro-headphones
Radi se o specijalnom izdanju AKG K240 (navodno je ušteda napravljena na stvarima koje ne utiču na zvuk), koje bi trebalo da su klasa iznad K92. Sa dostavom u Srbiju su ispod 60USD.
Takođe, na Aliju se mogu naći Superlux HD668B za manje od 40€, a još jeftinije su Superlux 681B i Samson SR850 (ove poslednje su manje od 25€). Ovo bi sve trebalo da budu veoma dobre bang for buck slušalice (ima dosta o njima na Head-Fi forumu), mada sve imaju preeeenaglašene visoke tonove.
Ja sam zagrizao i uzeo AKG M220 sa Massdropa (posebna verzija AKG K240 Studio, ljudi koji su kupili kažu da stvarno nema razlike u zvuku u odnosu na njih ili K240 MKII).
Ako neko želi, mogu da pošaljem referral link, obojica dobijamo po 10USD (možda je trebalo da to uradim pre kupovine - danak neiskustvu :D / valjda ovime ne kršim pravila foruma).
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.