Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
2+1 zvucnici
STRANA 1 OD 1
PCoprema 2+1 zvucnici 25.11.2007. 14:45 T6669

status: user
broj poruka: 292
Ljudi koje bi mi zvucnike preporoculi cca 50E nesto slicno Altec Lansing ATP-3 i Logitech X-230? Kakav je Altec Lansing VS2421E, deluje mi bolji od ATP3 a jeftiniji je? Da li ima neki model od Genius, Jazz i slicno koji imaju drvene satelite? Ova 2 gore imaju plasticne. Koji je bolji i da li daju dobar zvuk posto imaju manju zapreminu nedrvenih satelita? Molim za sugestije za sistem. Hvala svima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NastyB ALTEC... 25.11.2007. 18:16 #33966

broj poruka: 729
...i samo Altec, koji god da je. Ta firma pravi samo zvučnike i slušalice, treba li šta više reći.

ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers.
American Grafitti

PCoprema AL VS2421 25.11.2007. 18:25 #33968

broj poruka: 292
Ovi su mi bolji nekako. Da li neko zna da li imaju 2-sistemske satelite tj 2 mala zvucnika u satelitima kao sto imaju X-230 i ATP3? Kolika je tu woofer kutija u odnosu na ATP3 i X230 cini mi se da je izmedju njih po velicini osim sto imaju nezasticen driver?

Blacky Altec Lansing... 25.11.2007. 23:20 #34005

broj poruka: 16

...daju savrsen zvuk. za 50e imas da kupis sasvim pristojan njihov model.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs