Imam sledeci problem sa gore navedenom karticom... Na nju mi je prikljucen 2.1 sistem... Medjutim kad god namestim u opcijama 2.1, on mi nakon par sekundi automatski prebaci na 7.1???! Probao sam i iz Control panel-a, ali isto se desava... Ima li ko ideju o cemu se radi
Karticu nisam kupio, nego dobio na poklon... Kao drugo, nisam primetio da si mi ikako pomogao, ili se bar potrudio, savetom, stoga tvoj komentar ocenjujem kao potpuno BEZVREDAN i mislim da mu ovde uopste nije mesto... Kao trece, mislim i savetujem ti da preispitas svoj smisao za humor...
nisam ni pokusao da budem smesan nego sam bio ironican a sto se tice pomoci,rado bih ti pomogao odmah da mi je nesto palo tad na pamet....Da li si iskljucio HD 7.1 audio u biosu ploce ?Mozda to predstavlja problem
ovaj gore ne zna shta pishe bios i tvoja tarta nemaju nikakve veze postoje 2.1 sistemi mnogo bolji i jaci nego 5.1 ili 7.1 koje zvucnike imash? vecina se povezije kao i 2.0 (stereo 3.5 chinch) ako je tako stavi na karti 2.0
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647263. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.