Koji si serator, znaci nevidjeno. Sada je ova tema kao za IT forum, a vamo pljujes kako ljudi postuju teme nevezano za isti. Inace, vec ima tema o razbijanju zvucnih membrana...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: Koji si serator, znaci nevidjeno. Sada je ova tema kao za IT forum, avamo pljujes kako ljudi postuju teme nevezano za isti :: Inace, vec ima tema o razbijanju zvucnih membrana.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: Ma mani se tih gansa za curice i decake, cepaj Death i razvali te kutije i xonara kako valja i dolikuje :: :: https://www.youtube.com/watch?v=X3JAAiKg4a :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ljudi, nemate pojma :P Danas postoji samo jedan istinski metal bend koja stoga prevazilazi uske zanrovske okvire i postaje transcendentalno antologijsko postignuce svrstavsi se time uz kultno statusno neuporedive apoteoze kao Flojd i BÖC.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.