Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
turn off...
STRANA 1 OD 1
Ruff turn off... 22.11.2007. 00:45 T6626

status: user
broj poruka: 829
ovo je verovatno veliki blam, ali...

ne znam kako da ugasim zvucnike altec lansing 151ie... novi su pa se boiim da nesto ne zeznem, necu da ih silim, ali vidim da se ne gase kada se volume okrene na nulu, kao kod atp3...

i jos jedno pitanje: ako ih neko ima, zanima me da li je dobio uputstvo uz njih?...

ako neko zna resenje molim da mi pomogne... ne mogu da poverujem da je predvidjeno da se samo gase na wooferu??...

Nikolas
every day 4 us something new...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mismi77 ja imam 22.11.2007. 01:23 #33684

broj poruka: 105

Genius- ove zvucnike i oni se samo na Wooferu gase. Ne znam sta bi ti jos? Da izcupas iz struje?
Ruff Re: ja imam 22.11.2007. 01:51 #33688

::
:: Genius- ove zvucnike i oni se samo na Wooferu gase. Ne znam sta bi ti jos? Da izcupas iz struje

pa vise bih voleo da imaju nesto kao dugme koje ih pali/gasi, kao na starom 2.0 sistemu...
cupanje iz struje definitivno ne.XD

nekako mi je glupo da rade sve vreme, a onda da se zavlacim do woofera da bi ih ugasio... zanima me da li im to utice na zivotni vek, posto su stalno ukljuceni u struju?...
Stripy Re: Re: ja imam 22.11.2007. 10:02 #33692

broj poruka: 4163
Neće im biti ništa.Bez straha...

Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju

:: nekako mi je glupo da rade sve vreme, a onda da se zavlacim do woofera da bi ih ugasio... zanima me da li im to utice na zivotni vek, posto su stalno ukljuceni u struju?...
Ruff Re: Re: Re: ja imam 22.11.2007. 13:02 #33701

auf, hvala, sad mi je mnogo lakse!:-)
uplasio sam se da to moze da im skrati vek trajanja...
evo jedno usputno pitanje: zanima me da li su svi 5.1 sistemi bez dugmeta za gasenje?...:-)

pozdrav i jos jednom hvala!

Nikolas
every day 4 us something new...

:: Neće im biti ništa.Bez straha..
:: Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policij
:: :: nekako mi je glupo da rade sve vreme, a onda da se zavlacim do woofera da bi ih ugasio... zanima me da li im to utice na zivotni vek, posto su stalno ukljuceni u struju?...
Pisko Altec 22.11.2007. 20:57 #33733

broj poruka: 6650
Naravno da većina ili svi imaju neki način za isključenje, pa i Altec Lansing-ovi proizvodi. Da li si baš siguran da se okretanjem dugmeta ne isključuju? Oba moja modela i 2.1 atp3 i 5.1 altec se isključuju - jedan okretanjem potenciometra u krajnji levi položaj - što ti je poznato, a 5.1 na klasično on-off dugme.
Ne odgovaram iz lenjosti da pročitam više od 10 aktuelnih poruka...

Ruff Re: Altec 22.11.2007. 21:48 #33738

hm, imam tri tockica, jedan je `surround` i za njega bas i nisam saiguran cemu sluzi, samo nagadjam, drugi je `volume` i okretanjem oba do levog kraja nista se ne desava. treci je `subwoofer`..
ortak mi je rekao da njegov atp3 samo `klikne` kad se dotera do nule i ugasi se... ja sam pokusao malo jace da okrenem na levo, ali nista. ne verujem da treba jace od toga da se forsira samo da bi se oni iskljucili....
a mozda sam samo ja dobio model sa greskom? kako bih saznao da nije to?....

:: Naravno da većina ili svi imaju neki način za isključenje, pa i Altec Lansing-ovi proizvodi. Da li si baš siguran da se okretanjem dugmeta ne isključuju? Oba moja modela i 2.1 atp3 i 5.1 altec se isključuju - jedan okretanjem potenciometra u krajnji levi položaj - što ti je poznato, a 5.1 na klasično on-off dugme
:: Ne odgovaram iz lenjosti da pročitam više od 10 aktuelnih poruka...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs