Planiram da pazarim neke sluske za komp, čitao sam i forum i prelistao gugl, ali bih voleo da čujem još neko mišljenje. Da li: https://bit.ly/2OHTaNQ ili https://bit.ly/2NrzfWO
ASUS M5A99X EVO FX8320E CM Nepton 140XL Kingston HyperX 2x4GB @1600 Gigabyte WF GTX 1060 3GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM Storm Trooper
Misliš druge? ASUS M5A99X EVO FX8320E CM Nepton 140XL Kingston HyperX 2x4GB @1600 Gigabyte WF GTX 1060 3GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM Storm Trooper
:: Ja takodje gledam sluske koje da pazarim.Dosta sam citao po netu o Kingstonu i za taj novac ne deluje lose.Ove prve imaju problem sa mikrofonom :: :: :: :: ::
Drug pogledas ocene na newegg,amazon itd. Prolistaj utiske ljudi koji poseduju te proizvode. Za ove prve sa linka radnje sam otiso na proizvodjaca , i koliko vidim zale se samo tako. Baci pogled i na jos neki brend.Ali imaj u vidu da kvalitet kosta.
:: Misliš druge? :: ASUS M5A99X EVO :: FX8320E :: CM Nepton 140XL :: Kingston HyperX 2x4GB @1600 :: Gigabyte WF GTX 1060 3GB :: KINGSTON HyperX 3K 120GB :: ASUS XONAR DG :: CM Storm Trooper :: :: :: :: Ja takodje gledam sluske koje da pazarim.Dosta sam citao po netu o Kingstonu i za taj novac ne deluje lose.Ove prve imaju problem sa mikrofonom :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Imam FyperX Cloud i veoma sam zadovoljan sa njima. Odlican zvuk, super udobne. Sad, sta su ustinuli kod Stingera posto je manja cena, to ne znam. Imas na pazarimuvaljujem Cloud II za 85e. ___________________________________ ERIN GO BRAGH
Moj savet: odvoj makar malo više para i uzmi nešto kvalitetno umesto tih gaming šitova, nešto što će da ti traje godinama, Sennheiser, Beyerdynamic, AKG...
Imaju odlicne drivere unutar svojih sluski. Kvalitet izrade osrednji, ali nikakvih problema ni sa jednim modelom.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.