kupio sam ovaj novi i pod nano i sve je super,definitivno je najbolji mp3,nego....zvuk mi je slabiji zbog evropskog zakona,cuo sam da postoji mali programcici koji `klokuju` zvuk za nekih 20 odsto,googlovao sam ali na zalost nisam uspeo da se snadjem,zna li neko koji program se koristi za to i kako se to radi...hvala unapred svim i veliki poz
Ma jok,pa isti ti zakoni postoje i u Americi i Kanadi.Pogledaj ti da ti negde u sound opcijama nije ukljucen smart volume control ili tako nesto.Ja na mom Creativu koji je kupljen u Kanadi (a oni su po pitanju propisa bolesniji od evropljana) imam cak dve opcije za smanjenje zvuka.Gore navedeni smart control i volume redukcion ili tako nesto.Zajedno ukombinovani smanje zvuk za otprilike 40%. Al` zato kad iskljucim ove opcije i sa default bubicama na max ubijaju na licu mesta..) a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.