dosao sam u posed zvucne kartice merging mykerinos myk-mb1. Imam problem sa pronalazenjem driver-a za istu, pokusao sam na sajtu proizvodjaca, sa DRP-om. na stranim forumima i nista nisam uradio. Jedino sto sam uspeo da saznam da se koristi u kombinaciji sa Pyramix-om ( neki software za audio video obradu).
:: Pozdrav :: :: dosao sam u posed zvucne kartice merging mykerinos myk-mb1 :: Imam problem sa pronalazenjem driver-a za istu, pokusao sam na sajtu proizvodjaca, sa DRP-om. na stranim forumima i nista nisam uradio. Jedino sto sam uspeo da saznam da se koristi u kombinaciji sa Pyramix-om ( neki software za audio video obradu) :: :: hvala unapre ::
Pokusaj ASIO4ALL. Ako ne uspe, jbg. To je vise kartica od odredjenog proizvodjaca sa njihovim softverom. I nije bas `komercijalna` kartica za svasta kojesta. To je dedicated za audio/video produkciju i srodne stvari (mixing....itd.). Nije to kartica za kucnu upotrebu, verovatno je dosla u nekoj masini iz nekog studija ili sa radio stanice. A za to ti je potreban njihov softver koji kosta, ujedno i druge komponente za funkcionisanje iste.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.