Drug hoce da kupi ove Genius HS-G500V za 2850din, medjutim mene zanima sta biste vi njemu preporucili za do 3000 eventualno do 3500din? Moze i preko madjara, ali preferira prodavnice.
Ne bih znao šta bi drugi preporučili, i ja sam tražio savet oko toga skoro (ali sam ja lovio oko 50ak evra), ali imam jedan savet: nikada ne uzimati slušalice koje ne obuhvataju oko uha već se oslanjaju na ušnu školjku.
Sve što se oslanja na ušnu školjku pravi problem nakon par sati. Čak i ako ne smeta korisniku u početku, pravi cirkus, kako u uhu, tako i sa samom školjkom.
Takođe, lišno iskustvo, ne bih savetovao sluške sa savitljivim mikrofonom.
Svima koje znam (uključujući meni, na dva para) se više puta desilo da se izlomi mikrofon prilikom podešavanja i repodešavanja nego što se plastični `kruti` izlomio od pada il nepažljivog skidanja.
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 Kingston Hyperx Genesis 2x4gb 1600 Asus 970 Strix Samsung f3 Spinpoint 1tb WD black 1tb Super Flower SF-800P14HE Fractal Design Define R2 black pearl Altec Lansing MX-5021 Dell UltraSharp u2412
Narucio sam Philips SHP1900/10 za 1490 din mislim da nema nista ni blizu,cekam do petka ce stici pa javljam utiske,jedina mana nemaju mic ali ja mrzim mic na slusalicama. GROUNDING VISION 7 HDMI 37inc CPU:AMD Phenom II B55 x4 3.8GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit OC HDD:WD 160GB SataII LC Power 600H-12 CM Elite 322
Njemu bas trebaju sa mikrofonom zato sto bi ih koristio za multiplayer.
:: Narucio sam Philips SHP1900/10 za 1490 din mislim da nema nista ni blizu,cekam do petka ce stici pa javljam utiske,jedina mana nemaju mic ali ja mrzim mic na slusalicama.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.