Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Isto a malo drugacije ! Hitno !
STRANA 1 OD 1
murakami Isto a malo drugacije ! Hitno ! 10.11.2007. 04:13 T6436

status: user
broj poruka: 198
Znam da je bila vec dosta puta prica ologitech x-230 zvucnicima ali mene sad zanim da li neko nesto zna o Sonicgear zvucnicima konkretno evo7 model ?
Dvoumim se izmedju ova dva .
Altec atp3 ne dolazi u obzir jer nemam nameru da stalno drndam dzekove na kucistu ( smara... )
Aj budite brzi hitno je :)

Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NastyB Re: Isto a malo drugacije ! Hitno ! 10.11.2007. 09:34 #32617

broj poruka: 729
:: Altec atp3 ne dolazi u obzir jer nemam nameru da stalno drndam dzekove na kucistu ( smara...
::

A što bi to radio??? Ja ih imam, jednom utakao i više nikada dirnuo. Zanima me, jer je Altec daleko najbolja firma što se zvučnika tiče od tri koje si pobrojao...
imarkovic .. 10.11.2007. 09:43 #32624

broj poruka: 19009
nemoj uopste da se dvoumis, uzmi Logitech, VERUJ mi.
MACHINE X230 ili ATP3 10.11.2007. 10:19 #32629

broj poruka: 5710
Ne uzimaj to sljastece smece od Sonic...ja sam se tako zeznuo pa za 25e pazario Microlab, mislim izgledaju OK, zvuk OK, ali pasivno sustanje woofera ubija i kupi brum iz mreze a zvuk je losiji od ovih gore. Dakle, za*ebi half-name opremu jer ces se UVEK ali UVEK zez*uti

- R a v e n L o r d -

murakami ? 10.11.2007. 10:34 #32630

broj poruka: 198
Tako sam i ja razmisljao samo sam citao za x-230 na amazonu komentare kupaca koji kazu da je na njima vufer toliko jak da cak i kad se smanji na minimum ne moze da se korektno slusa npr. jezz, blues,klasika,....
@NastyB : Batice kako slusas muziku posle ponoci ? Na slusalice ? ( atp3 nema jack :)

Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...

Ognjeni .. 10.11.2007. 13:06 #32640

broj poruka: 4521

Jako zanimljivo kako krsevi od zvucnika od 20e `imaju toliko jak bas da ne moze da se slusa ` .Taj koji je to napisao ili je lud i glup ili nema para za jace pa se pravi lud ali u svakom slucaju nek se ubije.Sta da rade onda ljudi sa logitechom e5500 i 500w (banalan primer, da ne spominjem prave kvalitetne hi-fi sisteme), kako oni slusaju ? verovatno ga izgase
NastyB Re: ? 10.11.2007. 15:58 #32653

broj poruka: 729
:: @NastyB : Batice kako slusas muziku posle ponoci ? Na slusalice ? ( atp3 nema jack :
::

Hm...ukoliko sam razumeo pitanje, tebi treba nešto da `umetneš` slušalice u zvučnik kako bi posle ponoći slušao muziku?? Zar ti nije lakše da sluške ubaciš u prednje ulaze na kućištu, koji su ionako postavljeni za njih. Ukoliko su ti povezani na ploču? Ili da kupiš onu A4 tastaturu koja na sebi ima ulaz za slušalice...
Video sam dvega dva Logitech 5.1 (ne mogu da se setim oznaka) sistema koji nisu nešto naročito i puno Altec sistema koji imaju sjajan zvuk. Logitech je poznat po svojim tastaturama i miševima, a Altec pravi SAMO zvučnike i slušalice. Zar ti to ne govori nešto?
Pisko altec 10.11.2007. 18:10 #32665

broj poruka: 6650
Nema altec atp3 taj j-ni priključak, ali, ja sam iako to nije najpametnije, priključio T-razdelnik za bananica džek-ove, tako da su sluške i atp3 paralelno spojeni celo vreme. To menja impendansu celom izlaznom opterećenju, ali, kad odvrnem zvučnike preko 1/3, onda smanjim do daske potenciometar na sluškama, čime sve vraćam kao da ih i nema u celom sistemu. Dešavalo se ljudima da crkne ili zvučna kartica ili nešto u pojačavačkom stepenu aktivnih zvučnika, ako se paralelnim spajanjem poremeti impendansa tj. ista se previše smanji pa .... poraste struja itd. itd.... Dakle, već koje dve-tri godine, šljaka to kod mene ok, bar za Altec-a i dve vrste sluški (obe sa potenciometrom i mikrofonom) koje su klinci do sada zatravili.

Ne odgovaram iz lenjosti da pročitam više od 10 aktuelnih poruka...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs