Zaboravio sam jednu malu zaćkoljicu stanova: komšije koje ne čuju unuke/decu/slagalicu ili tursku seriju odvrnutu na max, ali dobijaju PTSD kada odvrneš malkice muziku ili igraš nešto.
Dajte savet za neki gaming headset, samo ne neki fenseraj od 200 evra, nisam stramer.
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 Kingston Hyperx Genesis 2x4gb 1600 Asus 970 Strix Samsung f3 Spinpoint 1tb WD black 1tb Super Flower SF-800P14HE Fractal Design Define R2 black pearl Altec Lansing MX-5021 Dell UltraSharp u2412
5820k @ 4.5ghz Custom loop 360 rad + 3x NB Eloop | D5 pump Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1TB WD Black | 2TB WD SE | 2TB WD RE Seasonic 760w XP2 Platin
Ako ti mic nije presudan, onda ti je povecava izbor slusalica, ove navedene su gejming slusalice sa mikrofonom.
:: Evo moze i meni da pomognes moje slusalice su se raspale 1 slusalica neradi sundjeri odpali i td. :: :: Dao bi max 5000 din :: :: :: :: :: :: Testirao sam svasta od slusalica pa ti mogu dati neki konkretan predlog :: :: :: ::
Ово је мој предлог. Купио сам их на КП пре око једне године, ја их користим 2-3 сата дневно, клинац кад иде у школу око 2 сата, викендом око 4 и изгледају као и кад су биле нове. Заиста се ништа није ни мало поцепало, похабало и сл. Све које сам пре њих имао су служиле неколико месеци и квариле су се, пуцале... Платио сам их нове за око 4000 динара, не сећам се тачно али знам да је било повољно.
Neverovatno je kako sam se odlucio da uzmem nesto od opreme preko kineza(AliEx) al eto,uzeh...SADES Sa-903..Kostalo je nekih 25e+600din neka taksa za pitaj .urac sta(nigde ne pise carina)...Ja sam prosto odusevljen zvukom...ne znam sta je bolje zvuk udobnost....prosto ne mogu da verujem da se tako dobro i detaljno cuju....stigle za manje od 2 nedelje...ma mozda najbolje potrosenih 25+e....
Da li sam ja nesto propustio, ili je ovo klip sa bradonjama koji polivaju tastaturu sa 5L vode?
:: Asus cerberus :: https://www.youtube.com/watch?v=EdEjaKUY-rE&t=3 :: :: Sta god da ti kazu, ja nemam veze sa time : :: :: 5820k @ 4.5gh :: Custom loop 360 rad + 3x NB Eloop | D5 pum :: Asus x99-S | EK Asus X99 Monobloc :: Asus R9 280X Dc2T :: 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL1 :: Samsung 840 EVO 256g :: 1TB WD Black | 2TB WD SE | 2TB WD R :: Seasonic 760w XP2 Plati :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.