Vidim da ti niko nije odgovorio pa hajde da pokušam da pomognem. Ja posedujem Plantronics Gamecom 377 i što se tiče zvuka daleko su kvalitetnije od svih budžet modela. Pošto ove imaju gotovo identičnu specifikaciju verujem da su istog kvaliteta. U tom cenovnom rangu, do 2,5-3k din. ne verujem da ćeš naći nešto bolje. Video sam da se mnogi žale na kvalitet izrade, ali ja nemam nikakve zamerke, moje su još uvek kao nove a baš ih često koristim. Jedino se malo rasklimao nosač mikrofona ali to mi i ne smeta toliko. Ako ideš na nešto skuplje onda gledaj na KP recimo SteelSeries Siberia V2. Ima ih već za 3,5-4k din. One su još klasa iznad po kvalitetu zvuka tako da vredi dati te pare jer u regularnoj prodaji koštaju i po 10k i više.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.