Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Logitech PlayGear Stealth
STRANA 1 OD 1
MACHINE Logitech PlayGear Stealth 29.10.2007. 18:35 T6250

status: user
broj poruka: 5710
Gledao sam sluske/bubice i sve su mi delovale manje vise isto, za 5-7e nisu lose ali je ipak bolje da uzmem nesto kvalitetnije jer Transcend T.sonic ubija kvalitetom zvuka rame uz rame sa Sony i Philips plejerima vise srednje klase. Ovakve sa bubicama kao na Sony-Ericson W810i ima i za 6e ali MSi, Acme, Xwave...brand pa sam se streso na zvucna imena. Nasao sa OK za 14e Genius HP-02 sa uvodnikom i onda naleteo na ove Logitech namenje za Sony PSP za 12e!!! Da lis u one isto tako dobre za MP3??? Takve Altec Lansing, Creative, Koss, Philips i Sony su 25e!!! Kakvo je vase misljenje o ovom modelu sto se tice zvuka i kvaliteta, meni se cini da su extra a i samim time sto su namenje za Sony PSP dodatno ulivaju sigurnost. Ili neko ima preporuku za Philips, Panasonic, Technics...za 100din???

- R a v e n L o r d -
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
grr za 100din??? 29.10.2007. 19:34 #31569

broj poruka: 242

preskoci

Altec Lansing kupio njihov naj skuplji model i poklonio ih..
zvuk je bulja
Genius josh nisam video da neshto vanja od njihovih proizvoda
mada bash te slushke hvale

biraj
Technics
Sony
Philips
al bre za 100 din nema ni na pijaci
MACHINE Re: za 100din??? 29.10.2007. 21:09 #31575

Ma greska!!! Nije 100 nego 1000 din tj. 12e. Jes` pa za sto ima samo no-name. Logitech ima dosta povoljnih modela za 10-15e npr. Sport Graphite, Sport Crista, radnja je kod Sajma dok su kod ostalih 20e

- R a v e n L o r d -

::
:: preskoci
:: Altec Lansing kupio njihov naj skuplji model i poklonio ih.
:: zvuk je bulj
:: Genius josh nisam video da neshto vanja od njihovih proizvod
:: mada bash te slushke hval
:: biraj
:: Technic
:: Son
:: Philip
:: al bre za 100 din nema ni na pijaci
drzacomp bube ili pilotke? 29.10.2007. 23:29 #31610

broj poruka: 359
sto se tice bubica (koje furam vec desetak godina) cini mi se da je to cista lutrija. verovatno i sam znas da njihov kvalitet moze biti vrhunski ali ako ne lezu u usi kako valja ili ispadaju - dzaba. To kazem zato sto jos uvek koristim neke prepotopske aiwa bubice koje su stvarno odlicne (a platio ih 10DM, da, da deutchemark), a ove koje sam dobio uz samsungov telefon su isto odlicne, ali ispadaju iz usiju, losa ergonomija... Ali svakako ne bih izdvajao mnogo novca za njih ako ih prethodno kako-tako ne probam.
ok, nisam ti dao odgovor ali ja glasam za koss, uvek, svuda i na svakom kontinentu, pa nek kosta koliko kosta...
BataCele Hah 29.10.2007. 23:39 #31611

broj poruka: 1532
Nekoliko modela sam proturio (preko glave) sa razlicitim cenama i ni jedan nije trajao duze od 6 meseci. Mozda sam ja nepazljiv, ali pre mislim da je to jako potrosna roba.

Logitech PGS - OK zvuk, trajanje nisam imao prilike da proverim, za sada rade kod momka i ne zali se.

Od isprobanih, nisam primetio razliku pri koristenju modela izmedju 10 i 20 evra. Bas nikakvu, ako ne racunamo cenu. U svakom slucaju, za pola godine moram da menjam.

tihimil philips!!! 30.10.2007. 01:18 #31618

broj poruka: 216

reko sam ti ja bre kupi philips za 1000 din na obilicevom vencu!!!extra su slusalice...
pajsgudgud Re: philips!!! 30.10.2007. 10:06 #31631

broj poruka: 3742
Ne znam dal si procitao moj post, ponovicu. Kupi Philips stvarno su za tu lovu extra. Koristio sam i Panasonic, Maxwell, Philips i na kraju Creative. Poslednje satiru. Philips su isto do jaja opisao sam ti i koji model da pojuris. A4 i logitech nisam imao prilike da koristim. Javi sta si uradio.
a sta ti ja znam...

:: reko sam ti ja bre kupi philips za 1000 din na obilicevom vencu!!!extra su slusalice..
MACHINE Znam da su Philips OK 30.10.2007. 11:24 #31633

i devojka ih ima te od 10e. Ali mi trebaju one ear-bud koje imaju bolju izolaciju i `neodymium` zvuk. Dakle, imaju bolje basove i cistije srednje i visoke tonove. E, sad aovog Logitech-a nema a gde ima traze 1500din. Znate li kakve su Genius HS-02 Live i Genius HP-02 Live za ~1000din. Dosta su ih nahvalili i slicne su sa ovim Logitech PGS.
???

- R a v e n L o r d -

pajsgudgud Re: Znam da su Philips OK 30.10.2007. 17:28 #31660

broj poruka: 3742
Te Philips koje ti trazis ja sam mislio da kupim pre jedno godinu dana. Znam tacno na koje mislis.Pokupile su kao i neku nagradu za best sound ili tako nesto. Tada su bile 1400. Anyway, pogledaj u Panasonic centru kod trga Nikole Pasica da li ih imaju. Za ove Genius stvarno nemam pojma, ja sam mislio da oni prave miseve.)
a sta ti ja znam...

:: i devojka ih ima te od 10e. Ali mi trebaju one ear-bud koje imaju bolju izolaciju i `neodymium` zvuk. Dakle, imaju bolje basove i cistije srednje i visoke tonove. E, sad aovog Logitech-a nema a gde ima traze 1500din. Znate li kakve su Genius HS-02 Live i Genius HP-02 Live za ~1000din. Dosta su ih nahvalili i slicne su sa ovim Logitech PGS
:: ??
:: - R a v e n L o r d -
MACHINE Ljudi cudo!!! 30.10.2007. 19:38 #31676

Posto nije bilo na stanju onih Logitech PlayGear Stealth (15e sa PDV) koje su verovatnoisto tako dobre nasao sam pozitivne ocene za Genius HS-02 Live! To je S je za standard. Ja sam za 900 din uzeo Genius HP-02 Live! tj Professional. Odnos signal/sum je odlicnih 108dB i upadaju u uvo kao ear-bud a radjene su od naprednog Neodymium-a. Izrada `lule` je od kombinacije kvalitetne mat i sjajne plastike. kablovi niti su bolji niti gori od ostalih pa ne znam za trajnost. Kvalitetne ovakve Creative i Koss su 3x skuplje. Uzeo sam ih nabo na Transcend T.Sonic i sledi prividno razocarenje. Prenaglasen bas gusi sve srednje i visoke tonove i kao marketing kojeg su naveli ubija moje raspolozenje. U okviru equilazer-a spustam za -3dB opseg od 0-250Hz za niske tonove, i gle cuda! Bubice koje potpuno izoluju od ambijentalne buke se pretvaraju u nesto sto do sada nisam cuoi cak ni na Technics, Philips, Aiwa, Panasonic...slusalicama vise klase >25e!!! Zvuk je bez ikakvog suma, kristalno cist a zauzdani basovi idealno leze. Cak ni na max. vol. nema distorzije. U idleu nema suma niti se mnogo cuje okolina (bus, motori, sirene...) dok ono sto vi slusate niko drugi ne cuje sto nije slucaj sa ostalim sluskama koje nemaju ovaj silikonski uvodnik/kapicu, da ne govorim koliko su udobne. U paketu se dobijaju 3 silikonska lezista za uvo i lepa platnena vrecica za cuvanje. Verujte vrede 2x vise nego sto kostaju za 900 din necete naci nista bolje jedino ako nadjete ovaj Logitech za PSP za nekih 1000 din ali sve preko toga je glupo jer imate Genius, za izdrzljivost javljam! Genius nema nista preskupo i ekskluzivno ali radi dobre zvucnike, miseve, table za crtanje...BestBuy u svakom pogledu, daleko bolje od standardnih od 5-10e. Preporuka!

- R a v e n L o r d -

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs