problem je sledeci:Slusam muziku na YT,pricam na TSS i igram wot.U jednom trenutku radi sve normalno a u drugom ne cujem yt(i nakon par sec mi izbaci error pleasy try again later) ts radi pricam i cujem sve zvuk u wotu nemam...Znaci YT nema zvuk,TS ima a wot nema.Posle nekog vremena mi se vrati i radi sve normalno i posle opet isto... Isao sam na devide manager i reinstalirao hd audio drivere i opet isto,skenirao sam sa avg ceo komp i sve je ok ... Takodje mi zatrokira zvuk nekad. Jelmogu ce da je do slusalica?Jer mi je labav kabal pa nekad gubi kontakt,ali meni i yt zatrokira tj video.
Msi z77a dg65 skinuo sa sajta.Opet isto...Isao na update na device manager opet isto..Stalno mi izbacuje na YT eeror pls try again!Reinstalirao i chrome i flash player,opet isto!
Za tvoju informaciju, dve vrste. Ti koje si instalirao i genericki HD Audio driver, iz Windowsa. Sada lepo otkaci komp sa interneta, aninstaliraj iz kontrol panela (programs and features) te drajvere, samo restartuj kompjuter i sacekaj da Windows automacki instalira svoje genericke drajvere, vrati internet i probaj sta se desava.
El Capitan
:: Msi z77a dg65 skinuo sa sajta.Opet isto...Isao na update na device manager opet isto..Stalno mi izbacuje na YT eeror pls try again!Reinstalirao i chrome i flash player,opet isto :: :: saphire 7850 dual-x 1g :: msi z77a-gd6 :: 2x4 exceleram white 1600mh :: i5 2500k 4.0gh :: Hitachi 500g :: SSD SP 120g :: superflower 700w modula :: :: ::
E onda su ti instalirani genericki windows drajveri. Sada lepo skini najnovije drajvere sa Realtek sajta i instaliraj ih, pa javi sta se desava. Ako instaliras kako treba, tu ce ti se pojaviti Realtek HIgh Definition Audio Drvice.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.