Sta mislite o Kinyo R-565 zvucnicima? Znam da su losi po pitanju toga sto im crkavaju integralna kola(ima ih ortak preko puta), ali mislim da je zvuk sasvim zadovoljavajuci za te pare?
Drugo, da li uzimati Altec ATP3 (pitam jer sam trenutno tanak sa parama)?
Trece, preporucite mi neki 5.1 sistem do 100, 120e?
Ne znam kakvi su Kinyo zvucnici,ali mi samo ime ne uliva poverenje...Sto se tice ATP3,kupi ih..imam ih i odlicni su, ako bi teo nesto jetinijie onda Logitech x230..Sto se tice 5.1 sistema do 100 eura,tu bih ti preporucio Logitech x540..ok su za te pare...pozz
Kinyo je OK brand, negde kao Jazz, Ozaki.... Daleko je bolji od Neo/BlueBerry, A4, Microlab... Ali je AL daleko poznatiji i sigurniji
- R a v e n L o r d -
:: Sta mislite o Kinyo R-565 zvucnicima :: Znam da su losi po pitanju toga sto im crkavaju integralna kola(ima ih ortak preko puta) :: ali mislim da je zvuk sasvim zadovoljavajuci za te pare :: :: Drugo, da li uzimati Altec ATP3 (pitam jer sam trenutno tanak sa parama) :: :: Trece, preporucite mi neki 5.1 sistem do 100, 120e ::
Ne mogu reći da sam stvarno čuo da Kinyo ne radi kako treba (na 2 ili 3 modela sam prijatno iznenađen), više je to halo efekat zbog krajnje žutog imena.... tima panaosonic sonyy aiawa i slično... A za ATP3... taj ti nema džek za slušalice na satelitu, i to mu je jedina mana. Sve ostalo rulez, kad imam potrebu da pročešem jetru i hipofizu, onda ih odvrnem.... Verovatno najhvaljeniji i, NAJDUŽE hvaljen proizvod tog tipa, i to od strane nezavisnih (i nepotpuno kompetentnih, doduše) korisnika!!! Pa ti vidi.... tu se neki logitech umunjava, ali, kao i šmug-šmug firma, logitech bi da pravi sve i svašta i da bude car... tu je negde, ali, zna se ko je car u čemu... ala razbalavih, uzmi atp3 i shut-up. 5.1. sistemi su cucla varalica i izvor razočarenja jer skužiš svu veličinu tupavosti i lenjosti programera, kada ti u 85-95% slučajeva zadnji sateliti ne ispuste ni krckaj uz upotrebu najboljih drajvera, verzija ovoga i onoga i samog hardvera.... to je za dvd sisteme i tačak.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.