Momci, moze pomoc? Hocu da kupim 2.1 zvucnike za pc. Odlucila sam se za Altec Lansing ali se dvoumim izmedju BXR 1121E i VS 2421 E. Sta vi predlazete? Naravno, nije mi cilj da *rasturaju* nego da imaju cist zvuk. Jednostavno, koristicu ih za svoju dusu. Ovi drugi imaju u satelitu i mic, da li je to uopste potrebno, s obzirom da kad mi treba, koristim slusalice sa micom. Hvala puno na svakom savetu
dyco ne kapiram shta si hteo da kazesh.. za mene je na pr budala onaj koj da za procesor 200e za zvucnike bih dao i vishe.. zato shto cesh njih koristiti dugo dugo a procesor od 200 e za 2 godine necesh ovo se ne odnosi na one kojima kopujuter trebe za posao
Ok..to je tvoje vidjenje.....ja npr. nikada ne bih dao vise od 100 eura za zvucnike..eventualno ako mi se bas svide..Jer jednostavno,meni je dovoljan zvuk koj dolazi iz onih od 50 eura...Nisam neki perfekcionista i ne trazim neko savrsenstvo u zvucnicima...Jednostavno mi trebaju da dobro sviraju(znaci bez sumova i pucketanja) i da imaju jak bas...Naravno da je ok dati 200 eura,ako ce se ti zvucnici koristiti 5+ godina,ali ja moje menjam na 3,pa mi jednostavno nisu putrbni zvucnici skuplji od 50 eura...Sto se tice procesora..tu se bas i ne bih slozio..jer ako ce se taj procesor koristiti nekih 4+ godine,dao bih i 250 eura za njega,ali je sve to stvar potreba pojedinca...pozzz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.