Pored Toshibe jos 3 indenticna slucaja sa skype 7.1.xxx
STRANA 1 OD 1
djape7777
Pored Toshibe jos 3 indenticna slucaja sa skype 7.1.xxx
22.02.2015. 18:49
T60568
status: user broj poruka: 926
masine su 775 i 754 i sve imaju AC97 tako da je xpsp3 neizbezan. kamerre su mikrohonom ali kod starijih ne radi ni video... 6.16.0.105 se ne prijavljuje gledacu neki malo ispod 7. Izgleda da se MIKROMEKOM zuri da se otarasi starih masina koje ne podrzavaju novije OS-e tj. sa AC97.
Isti problem sam imao prosle nedelje i napisao sam ti koja verzija Skype najbolje radi na XP-u u prosloj temi.Ako ne mozes da nadjes okacicu ti negde pa skini.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
probao ali nece da se uloguje... Hajde okac tvoju...
:: Isti problem sam imao prosle nedelje i napisao sam ti koja verzija Skype najbolje radi na XP-u u prosloj temi.Ako ne mozes da nadjes okacicu ti negde pa skini :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Za zort :( mozes da se ulogujes sa starom verzijom skajpa. Stavis u compatibility mode windows 2000 i sve radi (i kamera), ali samo jedan account, posle ne mozes ni sign out ni switch account :) Probaj pa javi, posto ja to nisam radio ima jedno vreme...
Hvala na savetu ali sam resio sa iskljucivanjem update-a na 7.0.0.102 e a sada dokle ce to da sljaka videcemo savet je dat odavno da kupe nesto mladje ili stave svakog meseca 10-20 evropskih novcanica i kupe novo za pola godine....
:: :: Za zort :( mozes da se ulogujes sa starom verzijom skajpa. :: Stavis u compatibility mode windows 2000 i sve radi (i kamera), ali samo jedan account, posle ne mozes ni sign out ni switch account : :: Probaj pa javi, posto ja to nisam radio ima jedno vreme...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.