Kingston HyperX Cloud, jedan jedini best buy za taj novac. Mada mislim da ti prelazi budzet jer su cene otisle u q, ali vrede svaku paru. Isprobao sam ih sam, za muziku i filmove su odlicne, a o gaming-u jos bolje. Takodje su udobne i lake, i ne tako velike, i imaju dosta dodataka. Bilo je vec tema o pomenutom modelu, a imas i na netu samo reci hvale tako da..
Izasao je noviji model, Cloud II, nzm da li ga ima u prodaji kod nas, male korekcije su odradjene, promenjena boja i dodata 7.1 opcija, koja moze da se i iskljuci kome ne treba ili ne odgovara, sto je sasvim ok.
Ja vise stvarno nemam reci, pa te slusalice su bile 70e, sad preko 100e ?! ahhahahaah, vazi
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
Logitech g230 toliko su dobre da neverujes udobne za iigranje i po 16sati igranja ja imam te a hteo sam da kupim Kingston HyperX Cloud ali nisam tada imao love toliko ove sam g230 platio 8700din u tehnomaniji
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.