Pozdrav drugari, ubedjen da mogu jos malo da izvucem koji procenat kvaliteta iz svog hi-fi sistema, resio sam da uzmem neku od Xonar karti, ST ili STX. E sad, da li neko od forumasa iz Nisa poseduje doticnu, i voljan je da svrati do mene kako bih isprobao i cuo kako to zvuci, da ne bacam pare ako nije to to. Nekih sat-dva. Ne znam kakve su one D1 i DX. Trenutno imam X-FI Titanium za slusanje preko kompa.
Ne znam sto bi menjao X-Fi Titanium, karta je odlicna, ja sam vec godinama prezadovoljan sa njom, uvek instaliram sveze PAX drajvere i karta radi savrseno, zvuk je odlican, ima DTS dekoder i ostale stvari koje je svstavaju u grupu bolljih.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
Pa znas ono kad te vuce da promenis nesto pa ne mozes da spavas dok to ne uradis :) e tako je meni sada. Mislim da cu razliku svakako primetiti jer mi se sluh dosta izostrio od kad sam u hi-fi vodama. Konstatno druzenje sa audiofilima i slusanje njihovih sistema, pa opet slusanje mog i tako u krug. Nemam ja Bog zna kakav sistem, ali se nosim mislju da predjem na nesto znacajno bolje. Trenutno sam na Harman Kardon HK3490, zvucnici Infinity Reference 30 sa Qed ozicenjem, zvucnicki kablovi Qed Rubu anniversary sa wireworld posrebrenim bananicama, od interkonekta tu su Qed Performance Graphite Optical, i analogni Wireworld Luna 7.
Znam da ovde ima jos audiofila, pa bi eto mogli da napravimo neku nasu temu koju bi mogli da updatujemo novim informacijama iz hi-fi sveta, a i novim iskustvima. Ko je sta cuo, da li je zadovoljan, ko je sta promenio u sistemu itd...
Odakle skidas PAX drivere? Ja to nisam nikad probao. Ima li kakve razlike?
Kod mene je Creative Titanium HD.
@gogi1
Ni ja ne vidim razlog zasto bi menjao tu karticu cak smatram da ne bi nista dobio. Svakako je dobro sto si postavio temu pa ako ti se neko javi iz kraja najbolje je da cujes sam i procenis situaciju.
:: @Shon :: :: Odakle skidas PAX drivere? Ja to nisam nikad probao :: Ima li kakve razlike :: :: Kod mene je Creative Titanium HD :: :: @gogi :: :: Ni ja ne vidim razlog zasto bi menjao tu karticu cak smatram da ne bi nista dobio :: Svakako je dobro sto si postavio temu pa ako ti se neko javi iz kraja najbolje je da cujes sam i procenis situaciju.
Prethodno samo pobrisite sve zivo sto ste instalirali za svoju kartu, jer u PAX paketu vam dolazi bukvalno gomila toga, podrska za DTS connect, i jos gomila stvari.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.