U slučaju da se ne javi niko iz prve ruke, pročituckaj ovde komentare http://is.gd/tjTMVS
:: Kolege :: :: da li neko ima iskustva sa ovim slusalicama? Vidim da imaju pristojnu cenu (oko 40e) :: :: Pozdrav i hvala na informacijama :: :: :: AMD Phenom II x4 955BE @ 3,7Ghz rev: RB-C3 + TT Contac 29 BP/Asus HD 7950 - DC2T - V2/4x2gb Kingston HyperX/WD 500 gb + 1 TB/Asus M4A87TD/LC Power Warmachine X/LC Power LC600H-12/Logitech Cordless Internet PRO/Logitech G3 mouse
Pročitao sam, hvala. Pogledao sam još neke sajtove, generalno su utisci ok. Rekoh, mozda neki `domacin` koristi ove sluske... `Zapadnjaci` su mi suviše razmaženi, njima sve smeta... :)
FX-6300 @ 4,4Ghz + TT Contac 29 BP/Asus HD 7950 - DC2T - V2/4x2gb Kingston HyperX/WD 500 gb + 1 TB/Asus M5A97 /LC Power Warmachine X/LC Power LC600H-12/Logitech Cordless Internet PRO/Logitech G3 mouse
Re: da li jos neko sem mene ima fobiju ka bezicnim slusalicama?
21.01.2015. 21:36
status: user broj poruka: 1383
Nije fobija nego opravdan razlog. Ja izbegavam da držim telefon blizu sebe, a sad još trebam i da držim i predajnik direktno na glavi i to više sati. Takođe mislim da kvalitet signala ne može da bude dobar i da će verovatno skupljati neke šumove ili imati slične probleme. Takođe i cimanje sa baterijama itd. Kabl zakon.
:: Upravo zbog nacina prenosa zvuka i sto se prijemnik nosi na glavi. :: :: Jel ovaj moj strah opravdan ili ne :: :: ::
Imam neki drugi model, isti fazon. Pa ovako, desavaju se sumovi, ali meni je prikupljao od WiFi rutera. Pomerio sam kanal na 14 i vise ne skuplja. To je za sad to. Postoji mogucnost da ce kupiti od nekog drugog uredjaja, to se nikada ne zna. Inace, kada skuplja, kratko potraje, ali na neke duze intervale. Zavisi kako se cefne nekom drugom uredjaju da se poklopi sa frekvencijom. Generalno, ovaj moj model je OK. Nista nije sad nadrdan sto se tice zvuka, ali ima OK basove, srednje i visoke.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.