Zašto nisi napisao koju zvučnu imaš? Pod uslovom da si sve povezao kako treba, treba da podesiš u driverima 7.1 mode i takođe čekiraj neku opciju kao što je speaker fill ili expand stereo da bi ti se i stereo izvor čuo na svim zvučnicima.
Zvucna je realtek integrisana na ploci msi p45t-c51.Na wooferu ina prekidac da simulira 5.1 na 7.1 i sa 6.1 na 7.1 i normal mod ali radi mi samo front i woofer kako god stavim probao sam i na intex karticu sa 6 kanala i isto nece.Probao sam zvucnike pojedinacno rade svi.Nesto ipak neradim kako treba fisko
Ostavi ga ti na normalan 7.1 mod jesi postavio dobra podešavanja u drajveru, jeli ti rade svi zvučnici u onom testu gde možeš da testiraš svaki zvučnik posebno. u kojim aplikacijama neće da ti rade svi zvučnici? da li si čekirao opciju speaker fill?
Black Wolf
:: Zvucna je realtek integrisana na ploci msi p45t-c51.Na wooferu ina prekidac da simulira 5.1 na 7.1 i sa 6.1 na 7.1 i normal mod ali radi mi samo front i woofer kako god stavim probao sam i na intex karticu sa 6 kanala i isto nece.Probao sam zvucnike pojedinacno rade svi.Nesto ipak neradim kako treb :: fisk :: ::
Ja jos uvek imam Creative T5900. Ali su mi zapali za oko oni Microlab F360 5.1 system, kosta 200eura, ne da su dobri. Zvuk ja gledao na youtube znaci fantastican bas velika razlika izmedju mojih i Microlab. Drvo i koza kazu. Tako bi mi pasovali za Sound Blaster Z i da prodam ove moje za 40e. Ali ne vredi svaki dinar mi treba sada.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.