možda bez woofera...ili dodaj još koju desetinu e za pristojan soundbar ili pogledaj npr. Logitech Z523 ili Microlab FC 360...izbor nije neki.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Drug je uzeo iste takve samo 40W,i veoma su dobri. Po meni najbolji 2.1 sistem do sad koji sam cuo (mislim tu do nekih 50,60e) za racunar,a tek ovi jaci su vrv jos bolji.
Imaju jak bas, a i kad se odvrnu do kraja zvuk i dalje ostaje cist, a ne kao kod vecina 2.1 sistema koji pocnu da vriste.
Moja topla preporuka za ove ako mozes da nadjes http://goo.gl/4oMTFf Isto sam trazio pristojne zvucnike 2.0 ili 2.1 iako sam bio skeptican (mis`im xwave) na preporuku i kad sam cuo ove u radnji odmah sam ih uzeo i to za duplo manje pare nego sto sam spremio. Vec godinu dana su kod mene, odlican precizan bass, da ne kazem ubija, cisti visoki (ocikivano hladniji), malkice tanji srednji ali nsita strasno (takodje ocekivano obzirom na velicinu satelita), generalno neocekivano glasni, dopadljiv dizajn kada se skinu mrezice. Negativno - kontrole su samo na daljincu, kada se pretera sa glasnocom dolazi do kompresije/mutljavine u srednjim tonovima ali ima do toga oho ho prostora.
Vodi samo racuna kakve audio opcije za povezivanje imas i na TV-u i na zvucnom sistemu koji uzimas.Na nekim TV-ima je obicno jedina opcija digitalni audio izlaz sto malo koji zvucnici imaju.
Vodi samo racuna kakve audio opcije za povezivanje imas i na TV-u i na zvucnom sistemu koji uzimas.Na nekim TV-ima je obicno jedina opcija digitalni audio izlaz sto malo koji zvucnici imaju.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.