Jurio sam nove sluške da kupim već par meseci odkad su mi se bukvalno raspale Logitech G35 od pada i ništa me generalno nije impresioniralo. Razmišljao sam da kupim neke kvalitetne non gaming slušalice ali me smaralo da jurim mikrofon odvojeno. Siberia V2 je bila u opticaju ali su mi na poslu 2 komada crkla sama od sebe i cena je poprilična kod nas.
I slučajno danas vidim PCGamer je izbacio članak o najboljim gaming sluškama koje mogu da se nadju trenutno u raznim cenovnim rangovima i tada sam spazio od svih brendova da je najbolji: Kingston
U čudu pročitam ja ceo članak i kroz ceo ne pročitam jednu jedinu manu. Odem na sajt proizvodjača a ono stoji u opisu review sa Benchmark-a
Sve u svemu, neću da davim mnogo i pravim sad neki review, Benchmark je odradio više nego dobar posao sa tim pa koga zanima detaljno sve evo linka: http://bit.ly/1CsLBSP
Moje lično neko mišljenje je da je ovo zaista najbolji gaming headset, pa i više od toga. Zvuk je bolji od Siberie V2 i Logitech G35 koji spadaju u vrh i to najviše zavaljujući driverima od čak 52mm i prosto iznenadjujuće za ovaj rang: 60 Ω impendanca!
Sluške su cele od metala sa gumiranom plastikom na kućištu, i pletenim kablom, čak su i poklopci metalni. Kožom je obložen naslon za glavu i generalno su jako udobne, čuče mi već 3 sata na glavi i ne osećam ih.
Kutija je vrlo luxuzna, i puna dodataka: 2m produžni kabl, mic koji se skida, torba za nošenje i ono što mi se najviše dopalo: externi volume kontroler koji se skida pa ako nakon par godina krene potenciometar da trokira može da se skine.
Za 70 evra prosto nemam reči kakav je ovo headset, nema jednu jedinu zamerku od mene.
Pitajte ako vaš nešto zanima, od mene jako topla preporuka
Jedina mana (barem teoretski) je resenje spoja slusalice sa...
29.11.2014. 23:10
status: user broj poruka: 10999
drzacem (lajsnom koja ``pokriva`` glavu) - ta ``viljuska`` je mesto koje najcesce puca (jedan od dva kraka se obavezno slomi ako sluske padnu, a lomi se i ``samo od sebe``)... Osim ako i ``viljuska`` nije napravljena od metala...
Re: Jedina mana (barem teoretski) je resenje spoja slusalice sa...
29.11.2014. 23:39
status: user broj poruka: 12796
Da, sve je od metala...
:: drzacem (lajsnom koja ``pokriva`` glavu) - ta ``viljuska`` je mesto koje najcesce puca (jedan od dva kraka se obavezno slomi ako sluske padnu, a lomi se i ``samo od sebe``).. :: Osim ako i ``viljuska`` nije napravljena od metala.. :: :: ::
:: Prethodnih dana,ortaci gledaju nesto,pa cu im svakako preporuciti ove.Do sada Siberia V2 im je bio pick :: :: Vidi ga Sky narcis,sa novom slicicom. :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
Iskreno, tezak shit. Pre toga koristio Plantronics Gamecom, koje su pojam za CM po pitanju kvaliteta zvuka a pogotovo mikrofona. Gde si uzeo za 70e da se pocastim?
Jedne od najboljih sluski za taj novac. Uzeo drug na moju preporuku, ja ih isto imam u planu. Neka te lepo sluze. :)
I samo brdo testova i maksimalan broj ocena govore koliko su dobre, i koliko ljudi ih koristi. Naravno ako zelis bolje pljuni 200e+ i jos toliko za nekim amp/dac i onda si na konju, ali samo ako imas potrebe i finansija za time.
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Kingston i periferije, da umres od smeha. Ali znajuci kriticni stav od doticnog, apsolutno mu verujem, samo bih voleo licno da se uverim da su bolje od CM sirusa 5.1. ili siberije sa zvucnom...
Neka ti traju dugo i da ih sa zadovoljstvom iznosas!
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
:: Iskreno, tezak shit. Pre toga koristio Plantronics Gamecom, koje su pojam za CM po pitanju kvaliteta zvuka a pogotovo mikrofona :: Gde si uzeo za 70e da se pocastim :: :: :: :: Mreže/Internet/Security/Tutorijali postavite pitanje na - -> https://www.umrezen.in.rs/kakoda : :: :: :: ::
U tome je stvar, nisu Kingstonove sluške. Pravi ih Švedski QPad i saradjuje sa Beyerdynamic po pitanju sluški. I ja sam bio skeptičan malo ali nijedan review na netu nema ništa loše da napiše o njima, bila je impuls kupovina i ne žalim...
:: Kingston i periferije, da umres od smeha. Ali znajuci kriticni stav od doticnog, apsolutno mu verujem, samo bih voleo licno da se uverim da su bolje od CM sirusa 5.1. ili siberije sa zvucnom.. :: :: Neka ti traju dugo i da ih sa zadovoljstvom iznosas :: :: :: INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems re :: ASUS Maximus VII Her :: KINGSTON HyperX 2x4 gb 180 :: ASUS gtx 970 Stri :: SAMSUNG 250gb EV :: CM V70 :: SAMSUNG 2233rz 3D 120h :: ::
http://goo.gl/o2OYXQ ili nekim naprednijim modelom.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Sub je u pravu, mada FiiO E10K je bolje resenje, kako za ovaj model, tako i za daleko kvalitetnije i bolje sluske.
Imao sam ga na umu u kombinaciji sa Beyerdynamic DT 990 Pro 250 ali zajebano je malo, obicno za takve sluske treba amp/dac od 200e+ iako oni savetuju da sa Fiio E10/K dobijas vrhunski zvuk za mali novac, za 200e (sluske = amp/dac) otprilike sto je veoma dobra cifra.
Koliko sam istrazivao, Kingston ce takodje dobiti na zvuku ali svi savetuju (normalan razum je l`) ako planiras da se otvoris koliko toliko, da su studio sluske zakon. Kingston u tom cenovnom rangu, cak i da se ide do 100e i vise dominiraju, sta nude i kakav kvalitet je u pitanju, nemaju premca, i to se vidi po ocenama, testovima i broju ljudi koliko ih koristi, bananu ne racunam. :D
Tako da ko planira da ide do te cifre, bice i vise nego zadovoljan, a preko toga isto postoji dobro resenje. Naravno govorimo o gamingu, filmovima i muzici prvenstveno. Ko malo prati znace o cemu pricam.
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Crni model, uparene sa Xonar U7, vrhunski zvuce. Bas je malo slabiji, nista strasno, ali srednji i visoki su ubitacno dobri. Sa Velur sundjerima gubi se na bass-u, a nesto mizerno se dobija na visokim tonovima. Pored toga, gubi se i na izolaciji buke. Kozni su bolji po ovom pitanju, dublji je bass, veca je izolacija pozadinske buke itd, ali su usi malo toplije. Jako su glasne, dobro se cuju i na Xperiji (Walkman), dok se na integrisanoj i TV-u cuju standardno losije, zvuk je malo mutan ali to je do audio izvora, a ne do slusalica. Iskreno za 70-75e, best buy.
Nisam ih kupio, dobio na test, mada su mi usle u uzi izbor za sledece slusalice. Voleo bih da cujem jos Superlux HD660. Al` eto da se `pohvalim` pa prilazem jednu fotku, da ne budem kao operater. :P http://oi59.tinypic.com/i1fc3r.jpg
:: Bobo a ne hvalis se da si ih uzeo? :D :: :: Jaaoo :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: Dell P2414H.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.