Riknule su mi sony MDR EX50 i sad bih uzeo nesto u njihovom rangu/bolje, znaci budzet oko 3000, mozda malo vise... Jel ima neko iskustva iz prve ruke?
Vazno mi je da su izdrzljive, a koliko sam nacuo tu senn otpada, i da imaju cist, jasan zvuk. Uglavnom ce se slusati elektronska muzika, ali necu prenaglasen bas zbog toga, nego nesto najuravnotezenije moguce.
Philips SHO9554/10 ONeill THE SPECKED, In-Ear Headphones
02.11.2014. 08:49
status: user broj poruka: 3742
Nekoliko poslednjih modela su mi bili iskljucivo Philips...ovaj koji sam ti preporučio koristim poslednje tri godine. Cena im je 2500din po Beogradu i kabl je presvučen tkaninom što im i omogućuje da traju veoma dugo. Koristim ih uz ZEN vision M plejer upravo za elektronsku muziku i prezadovoljan sam. Potraži beli model slušalica, nemoj roze :)
Poređenja radi...imaju slabiji bas od Sonijevih slušalica koje dolaze uz Xperiu T. support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
philips thread o neil i posle 2 god su oslabile izgubile bass a mazene i pazene i nosene u kutijici :S a bile su full odusevljavale me dobio sam neke nokia bubice top klasu i rade mi uz ashu 201 i x3 02 znaci vakuum i pomeraju mozak levo desno :)
Smanji jačinu :). Nije bas oslabio nego si ti ogluveo :D support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
:: :: philips thread o neil i posle 2 god su oslabile izgubile bass a mazene i pazene i nosene u kutijici : :: a bile su full odusevljavale m :: dobio sam neke nokia bubice top klasu i rade mi uz ashu 201 i x3 02 znaci vakuum i pomeraju mozak levo desno : :: :: ::
samo ne znam kakve mogu biti da se uklapaju u cifru koju si ti naveo jbg :) pajs haha nisam ogluveo, nokijine bambusaju samo tako a ove se stvarno utisale. Ali sve je ok dok ne crknu skroz :)
ne mogu bas toliko da se isprsim, prva stvar, a druga, sve beats slusalice koje sam probao su mi zvucale otprilike tri puta jeftinije
mogu da se napregnem za recimo beyer dtx 72, ili jbl j22, pitanje je da li razlika u kvalitetu stvarno vredi tu razliku u ceni ili da ne drvim mnogo i uzmem opet ove sony sa kojima sam bio poprilicno zadovoljan?
Ili ovaj Filips sto ti je pajsgudgud preporucio. Ne znam koji si Bits probao, ali ja koji god sam probao, zvucao je do jaja, ali ni jedne bubice ne vrede te pare. Overear vec... Da :) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1333MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
ko kupi beats taj bolje da odma ode na lobotomiju kako bi imao opravdanje za bezglavu kupovinu...beats by dre su neopevano sranje koje se prodaje za neopevano mnogo para... nešto kao Apple proizvodi :P support normality
Slusalice su dobre, ali imaju malo povucene srednje tonove sto se meni licno ne svidja, idu na dobos, pa ako ih neko hoce ispod nabavne cene nek se javi :)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.