Koje sluške uzeti tipa SS Siberia V2 ali da nije baš taj cenovni rang? Išao bih do 5 6k din, ulaze u obzir i polovne ali extra očuvane. Samo je bitno da imaju onaj kais preko glave jer me sve ostalo žulja!
ako ces ih koristiti za TeamSpeak, Ventrilo ili nesto slicno ja bi zaobisao sluske i mikrofon odvojeno. pogledaj na kupujemprodajem, cini mi se da je neko prodavao logitech G230 za oko 5k. Jedino nemaju taj kais sto hoces, ali su udobne. taj kais moze ponekad i da zasmeta (bar meni).
Imas na kupujemprodajem ss sibera v2, likovi prodaju za 5-6k i tvrde da su OEM slusalice to ti dodje da su sklapane od originalnih delova samo u drugoj fabrici...dolaze bez originalne ambalaze pa im je zato navodno niza cena, mogu da ti posalju pa ako ti se ne svidjaju vratis ili ako si mozda u bg mozes i licno sto bi ti bilo najbolje, mene zivo interesuje da li su to te slusalice takvog kvaliteta kao sto se prodaju u originalnoj kutiji za preko 100 jura kod nas.
:: G230 su odlične bez sumnje, ali mi ne odgovara što nemaju kaiš, jer mi je vugla malo jajasta pa ume da zaboli glava posle nekog vremena.. :: :: Gledao sam i ove kineze SS Siberia V2, svi ih nahvališe... e sad da li je tako ili ne ne znam. :: :: :: Pozdrav. :: :: ::FD Define R4::PSU Chieftec 550W::ASUS P7P55D::Intel Core i5 750@3.2 GHz::Kingston Hyper-x 3x2 GB@1600 Mhz::MSI GTX770 TFIV Gaming OC::Samsung 840 EVO SSD::MS Sidewinder X6::X7 Oscar: :: ::
izlazio iz sobe sa njima na glavi i pitao mamu jel mi videla bele velike slusalice i ona kaze pa jel imas jos neke osim tih na glavi :)
ako ti naleti neka kombinacija vidi i njih iako nemaju kais. Pre sam imao neke altec sa kaisem, zuljale su mi i glavu i usi (kozni jastuci) a drugaru npr nista uzivao je
@Daum: G35 su vrh, ali moja vugla ima malo ne ceni kad nema kais... E sad vrv ih ima da su odlicno uradjene, ali ko da da tolike pare pa da me bukvalno boli glava posle..
Inace ove Superlux nema nigde, pa ni Presonic koje su iste kao one.
Pomenuo sam G35 pošto je dizajn G230 identičan pa zato kažem možeš verovatno isto ceo dan da ih nosiš bez problema... Nisam ni mislio G35 da kupuješ, skupe su ali vrede.
:: Hahahah, dobra fora.. : :: :: @Daum: G35 su vrh, ali moja vugla ima malo ne ceni kad nema kais... E sad vrv ih ima da su odlicno uradjene, ali ko da da tolike pare pa da me bukvalno boli glava posle. :: :: Inace ove Superlux nema nigde, pa ni Presonic koje su iste kao one :: :: Pozdrav. :: :: ::FD Define R4::PSU Chieftec 550W::ASUS P7P55D::Intel Core i5 750@3.2 GHz::Kingston Hyper-x 3x2 GB@1600 Mhz::MSI GTX770 TFIV Gaming OC::Samsung 840 EVO SSD::MS Sidewinder X6::X7 Oscar: :: ::
Kao prvo, nije gamer nego igrač, imamo našu reč pa bi trebalo i da je koristimo.
Ja ih koristim najviše za muziku a i poneki film. Kvalitet izrade je dobar, nema nikakvih krcanja i slično. Zvuk je dobar a postoji i mod koji dodatno pegla zvuk pošto ima prenaglašene visoke tonove (nekima smetaju, nekima ne). `Sunđeri` su od veštačke kože tako da će ti se uši znojiti, ali možeš da kupiš AKG Velour sunđere i staviš njih bez ikakvog dodatnog cimanja (dimenzija je identična). Ne znam šta te još zanima. Imaš gomilu recenzija na netu, i nema ko ih nije nahvalalio. Evo ti i najobimnija tema vezana za njih gde imaš razne modove i ostale zanimljive stvari, kao i utiske kupaca http://skr.rs/QvO
Uliva druze, jer su ih nahvalili gomila ljudi koja se fokusira na hi fi a opet za male novce su odlicno odradjene. Ako se ne varam, identicno izgledaju i Presonus hd7?
Superlux 681, Presonus HD7 i Samson SR850 su identične slušalice, sve to pravi Superlux, samo što su drugi nalepe svoje ime, promene par detalja (druga boja, drugačiji kabl...) i onda povećaju cenu.
:: Uliva druze, jer su ih nahvalili gomila ljudi koja se fokusira na hi fi a opet za male novce su odlicno odradjene. Ako se ne varam, identicno izgledaju i Presonus hd7 :: :: Sta mislite o Pioneer sluskama? :: Pozdrav. :: :: ::FD Define R4::PSU Chieftec 550W::ASUS P7P55D::Intel Core i5 750@3.2 GHz::Kingston Hyper-x 3x2 GB@1600 Mhz::MSI GTX770 TFIV Gaming OC::Samsung 840 EVO SSD::MS Sidewinder X6::X7 Oscar: :: ::
Njih ima lokalni PC shop, a probao sam ih i odlcno stoje. O zvuku ne mogu da pricam jer sam probao preko YT nesto, ali deluje ok skroz. Cena 4k, a mic vrv nije bitno koji cu uzeti..
SE-MJ512 kod mene na lapu i tabletu zvuče extra , ali na u7 ne tako dobro. SE-M531 su mnogo bolje tako da nečeš pogrešiti ako ih uzmeš.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: Ako vam nije tesko, zanima me vase cenjeno misljenje za ove sluske :: :: http://skr.rs/Qb :: :: Njih ima lokalni PC shop, a probao sam ih i odlcno stoje. O zvuku ne mogu da pricam jer sam probao preko YT nesto, ali deluje ok skroz. Cena 4k, a mic vrv nije bitno koji cu uzeti. :: :: :: Pozdrav. :: :: ::FD Define R4::PSU Chieftec 550W::ASUS P7P55D::Intel Core i5 750@3.2 GHz::Kingston Hyper-x 3x2 GB@1600 Mhz::MSI GTX770 TFIV Gaming OC::Samsung 840 EVO SSD::MS Sidewinder X6::X7 Oscar: ::
Ja juceo uzeo MS industrial slusalice HS-202 za 863 dinara sve zajedno sa postarinom i pdv-om :) mogu samo da ih pohvaliam i ne nameravam da uzimam neke bolje, mikrofon je odlican, extra udobne, mekan bas, ma sve sve... nisam ocekivao takav kvalitet za manje od soma :)))
Sta bi tek napisao da si poslusao skuplje slusalice? :-P
:: Ja juceo uzeo MS industrial slusalice HS-202 za 863 dinara sve zajedno sa postarinom i pdv-om :) mogu samo da ih pohvaliam i ne nameravam da uzimam neke bolje, mikrofon je odlican, extra udobne, mekan bas, ma sve sve... nisam ocekivao takav kvalitet za manje od soma :)) :: :: :: http://www.speedtest.net/my-result/376526861 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028 :: :: Mikishon :: ::
:: Sta bi tek napisao da si poslusao skuplje slusalice? :- :: :: :: Ja juceo uzeo MS industrial slusalice HS-202 za 863 dinara sve zajedno sa postarinom i pdv-om :) mogu samo da ih pohvaliam i ne nameravam da uzimam neke bolje, mikrofon je odlican, extra udobne, mekan bas, ma sve sve... nisam ocekivao takav kvalitet za manje od soma :)) :: :: :: :: :: :: http://www.speedtest.net/my-result/376526861 :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028 :: :: :: :: Mikishon :: :: :: ::
Rizikujm da se ponavaljam po ko zna koji put na istu temu, ali ja ti kazem da uzmes ove ako ih imaju na stanju za te pare bolje nema. Imao sam ih godinu i nesto... http://is.gd/JgPf7j
Inace, pametno je sto si posetio hi-fi forum tu najvise moze da se sazna...
:: Uliva druze, jer su ih nahvalili gomila ljudi koja se fokusira na hi fi a opet za male novce su odlicno odradjene. Ako se ne varam, identicno izgledaju i Presonus hd7 :: :: Sta mislite o Pioneer sluskama? :: Pozdrav. :: :: ::FD Define R4::PSU Chieftec 550W::ASUS P7P55D::Intel Core i5 750@3.2 GHz::Kingston Hyper-x 3x2 GB@1600 Mhz::MSI GTX770 TFIV Gaming OC::Samsung 840 EVO SSD::MS Sidewinder X6::X7 Oscar: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.