U tom rangu je manje više sve isti shit. Logitech G51 je popriličan shit ali mislim da ne možeš da ih nadješ.
Davno kad sam imao Z2300 uzeo sam G51 misleći da su tu negde, zvučali su dosta lošije i šuplje u odnosu na Z2300 a sam Z2300 nije baš neki `kvalitetni` zvuk. Šta očekivati od plastičnih kutija od 50gr.
Nzm da li su isti slicni ili u `boljoj klasi` od x540, ali ovi zvucnicu se fenomenalni(mislim na x-540), plasticne kutije ali meni se ovi barem 2x bolje cuju od Genius SW-H, kad koristim za slusanje muzike, a to je obicno preko 50% na 60-70% jacine, nema puckanja, probijanja, zvuke je jasan, glasan, bass je fenomenalan, ne pojacavam preko 50% bass, a ovo niko ne moze da ospori drugacije za ovu klasu zvucnika jer ih imaju nekoliko njih i kod svih se cuju ODLICNO bez greske, za kucnu varijantu nemaju greske, mogu na 100% da stavim i opet se cuju bez probijanja, mada toliko skoro nikad ne pojacavam jer ne moze da se izdrzi, lagano mogu napolje da slusam i cuju se odlicno!
:: U tom rangu je manje više sve isti shit. Logitech G51 je popriličan shit ali mislim da ne možeš da ih nadješ :: :: Davno kad sam imao Z2300 uzeo sam G51 misleći da su tu negde, zvučali su dosta lošije i šuplje u odnosu na Z2300 a sam Z2300 nije baš neki `kvalitetni` zvuk. Šta očekivati od plastičnih kutija od 50gr :: :: ::
u prevodu,za oko 100e ne mogu naci kolko tolko zglavne zvucnike.znaci treba da se izujem 47000 i kupim cuvene Z906 koji imaju snagu od 500w (a koji ce mi to za sobu)!
@Daum, ne znam sta si slusao na tom g51, koji audio format, preko koje zvucne i kog plejera itd... Verujem da su z2300 isto dobri, ali g51 su uz dobru zvucnu i kvalitetan flac ili wav zaista dobar izbor u tom cenovnom rangu!
@srdjanl, pre svega, ako zelis dobar zvuk, najbitnije je da imas dobru zvucnu i da ne slusas budjavi yt i mp3, da bi iz malo kvalitetnijih gorepomenutih zvucnika izvukao ono naj naj, tako da po meni nema potrebe za bacanjem para na z906! .) Svakako javi sta si uzeo, poz :)
:: u prevodu,za oko 100e ne mogu naci kolko tolko zglavne zvucnike.znaci treba da se izujem 47000 i kupim cuvene Z906 koji imaju snagu od 500w (a koji ce mi to za sobu) ::
Puštao sam sve i svašta i preko X-Fi-a, nije to ništa da se pohvališ bilo kome, prosečni zvučnici zaista. Kakav crni FLAC na tome, ne primećuje se ikakva razlika na tako malim driverima tako male snage. Z2300 nisu dobri uopšte, pogrešno si me razumeo: djubre od sistema koje je samo glasno bez ikakve čistoće zvuka.
:: @Daum, ne znam sta si slusao na tom g51, koji audio format, preko koje zvucne i kog plejera itd... :: Verujem da su z2300 isto dobri, ali g51 su uz dobru zvucnu i kvalitetan flac ili wav zaista dobar izbor u tom cenovnom rangu! :: :: @srdjanl, pre svega, ako zelis dobar zvuk, najbitnije je da imas dobru zvucnu i da ne slusas budjavi yt i mp3, da bi iz malo kvalitetnijih gorepomenutih zvucnika izvukao ono naj naj, tako da po meni nema potrebe za bacanjem para na z906! .) Svakako javi sta si uzeo, poz :)
Za te pare mozes da kupis odlicne monitore od 8`..
:: u prevodu,za oko 100e ne mogu naci kolko tolko zglavne zvucnike.znaci treba da se izujem 47000 i kupim cuvene Z906 koji imaju snagu od 500w (a koji ce mi to za sobu) ::
Za te pare dva trosistemca i solidno pojacalo, polovno naravno i da trese i grmi i da ne moze da mu prismrdi bilo sta plasticno. Jeftiniji monitori sto rece imarkovic nisu uopste lose resenje za neku kucnu audiofilsku varijantu ali ako neces da ih silis stalno, oni ne vole da stalno rade na velikoj snazi.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
stigli zvucnici,kupio sam z506 i razocarao se u momentu!I kad bi njih sad prodao stvarno ne znam sta bih kupio od 5.1 sistema!?Ovo nisu zvucnici ovo je decija igracka....
Imas prava ako si nezadovoljan robom da vratis u roku valjda od 14 dana i vracaju ti novac po zakonu, ili zamenis za nesto drugo, nzm da li si pogledao da li ima da se kupe ovi sto sam ti predlozio, nema ko nije zadovoljan.
:: :: stigli zvucnici,kupio sam z506 i razocarao se u momentu!I kad bi njih sad prodao stvarno ne znam sta bih kupio od 5.1 sistema!?Ovo nisu zvucnici ovo je decija igracka... :: ::
Dobar 5.1 sistem neces naci za 100 jura. Ono sto bi moglo da zadovoljava je Microlab FC730. Bilo bi dobro da mozes negde da `poslusas` zvucnike pre kupovine. Ukoliko budes zadovoljan, vrati ili menjaj z506 uz doplatu za Microlab.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.