Posedujem mixer behringer dx626 i konektovan mi je na integrisanu muzicku. Jedan kanal iz mixera sam zabo u rozi (rear speaker out) a drugi u plavi (front speaker out). Kad upalim virtual dj, nikako ne mogu da razdvojim kanale, uvek mi se cuje ili jedan, ili oba kanala. Kako da podesim setup na virtualu ili ako nisam dobro i na mixeru ka kompu?
Ili u slucaju da hoces da isteras signal iz kompa u mixer postupak je obrnut. Stereo bananu ubodes u ZELENI line out zvucne karte, beli cinc u INPUT 1 L, a crveni cinc u INPUT 1 R mixera
`guras u muzicku` A gde? U ulaz ili izlaz? Meni se cini da ti ne znas sta hoces ili ne znas kako mixer funkcionise... Za takvo povezivanje, kako si ti uradio, mixer ne igra nikakvu ulogu. Tebi kompjuter u startu mesa oba kanala. Reci ti meni: 1. Koji su uredjaji ulaz u miksetu (sa cega zelis da mixujes)? 2. Koji uredjaj je pojacalo, tj. prima izlazni signal iz miksete.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Koliko sam ja na kraju uspeo da ukapiram iz cele tvoje price, ti hoces da istovremeno u komp software usnimavs dva razlicita stereo kanala..... Ako je moja pretpostavka tacna, onda moram da te razocaram i kazem ti da sa postojecom opremom to nikako ne mozes da uradis. Trebao bi ti audio mixer sa vise izlaznih kanala, busova, direct out-a, kao i zvucna karta sa vise ulaza. Znaci povezi sve kako sam ti rekao i uzivaj usnimavajuci mix sa miksera ili svaki kanal pojedinacno. Mozes i sa tim prelazima koje vec imas, da ne kupujes jos kablova..... Pozdrav
:: Koliko sam ja na kraju uspeo da ukapiram iz cele tvoje price, ti hoces da istovremeno u komp software usnimavs dva razlicita stereo kanala.... :: Ako je moja pretpostavka tacna, onda moram da te razocaram i kazem ti da sa postojecom opremom to nikako ne mozes da uradis. Trebao bi ti audio mixer sa vise izlaznih kanala, busova, direct out-a, kao i zvucna karta sa vise ulaza :: Znaci povezi sve kako sam ti rekao i uzivaj usnimavajuci mix sa miksera ili svaki kanal pojedinacno. Mozes i sa tim prelazima koje vec imas, da ne kupujes jos kablova.... :: Pozdra :: :: :: Intel i7 4770, Gigabyte Z87-D3HP, 8GB Kingston Hyper X Blue 1600, WD1002FAEX, WD5000AAKS, Sapphire 4670 1GB, M-Audio Audiophile 192, Fostex PM-1, TT TR2 500w, TT Soprano RS200 :: ::
@Yoca E pa Yoco, ako neces da snimas, vec reprodukujes sa kompa prica se ne razlikuje mnogo. Najbolje da zovnes nekog ortaka koji se malo razume u audio i razmrsi sve tvoje Gordijeve cvorove.....
Treba ti malo kvalitetnija zvucna, po mogustvu 7/1, pa onda u audio settings-u samog Virtual DJ-a imas podesavanje u kome biras sound output - tek tako razdvajas kanale i onda dobijas ono sto ti treba. Bar kod mene tako radi. To jest, Master nezavisno od PFL sekcije :)
Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 7950
Pored zasebnih izlaza, trebalo bi da muzicka karta ima ASIO driver ako hoce da miksuje sa niskom latencijom (kašnjenjem), ili da kartica podrzava rad sa ASIO4ALL drajverom.
Jos da mu objasnimo da mu treba malo jaci proc kako mu mix ne bi zvucao kao radio Svrljig online.......a tek produkcija zvuka u mixu.......prepasce se covek :)
Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 7950
:: Pored zasebnih izlaza, trebalo bi da muzicka karta ima ASIO driver ako hoce da miksuje sa niskom latencijom (kašnjenjem), ili da kartica podrzava rad sa ASIO4ALL drajverom :: :: Al` smo mu pomogli... :: :: A evo i PDF: http://bit.ly/1ph9z6N
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.