Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Koje zvucnike...
STRANA 1 OD 1
srdjanl Koje zvucnike... 13.08.2014. 19:12 T58375

status: user
broj poruka: 1514

pozz svima,do sad nekoliko god imam zvucnike CREATIVE
Inspire T7900 (7.1) i zvucnu CREATIVE
Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio ,e sad sam hteo da zamenim zvucnike za LOGITECH
Z506 (5.1) da li su dobra kupovina i da li bi oni bili komatibilni sa zvucnom?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Koje zvucnike... 13.08.2014. 19:40 #559851

broj poruka: 19008
pa sad..zavisi.. to su zvucnici u rangu sa navedenim Creative, ako je za filmove i igre, dobri su, ali za muziku za puni uzitak, ne. S tim da ako si zadovoljan bio sa starim Creative, bices i sa Logitech.

::
:: pozz svima,do sad nekoliko god imam zvucnike CREATIV
:: Inspire T7900 (7.1) i zvucnu CREATIV
:: Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio ,e sad sam hteo da zamenim zvucnike za LOGITEC
:: Z506 (5.1) da li su dobra kupovina i da li bi oni bili komatibilni sa zvucnom?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdjanl .... 13.08.2014. 22:59 #559898

pa koristim za sve,vise za filmove i za igrice,ali se i muzika slusa.Bio sam i dalje sam zadovoljan sa Creative zvucnicima,ali vise nemam volje da taj zicni daljinac nosim kod majstora na popravku,jer ima problema sa pojacavanjem i utisavanjam....Ne znam kod ovih Logitech zvucnika kako je resena kontrola zvuka kakav je daljinac,da li je imao neko iskustva sa tim zvucnicima?!
Daum ... 14.08.2014. 00:39 #559901

broj poruka: 12796
Ako te zeza volume control čisto da znaš da je jeftina popravka...

srdjanl Re: ... 14.08.2014. 00:58 #559903

ma nekoliko puta je vec popravljano,nema trajnog resenja,drzi mozda pola god i ponovo kenja.

:: Ako te zeza volume control čisto da znaš da je jeftina popravka..
imarkovic Re: Re: ... 14.08.2014. 06:37 #559906

Glupo je da zbog toga menjas. Jel ima na sebi potenciometar? Ne verujem da je ista kvalitetniji daljinski, jeste malo bez veze, ali treba stavljati foliju na daljinski zbog prasine.

:: ma nekoliko puta je vec popravljano,nema trajnog resenja,drzi mozda pola god i ponovo kenja
:: :: Ako te zeza volume control čisto da znaš da je jeftina popravka..
:: ::
srdjanl Re: Re: Re: ... 14.08.2014. 12:35 #559922

jeste,ima taj potenciometar i nemam vise zivaca da ga nosim kod majstora,da li je glupo ili nije ne znam,ali resio sam da ih menjam,inace zvucnici rade savrseno.Hteo ja da kupim nov taj daljinac ali nema jer je stariji model zvucnika.

:: Glupo je da zbog toga menjas. Jel ima na sebi potenciometar? Ne verujem da je ista kvalitetniji daljinski, jeste malo bez veze, ali treba stavljati foliju na daljinski zbog prasine
:: :: ma nekoliko puta je vec popravljano,nema trajnog resenja,drzi mozda pola god i ponovo kenja
:: :: :: Ako te zeza volume control čisto da znaš da je jeftina popravka..
:: :: ::
imarkovic Re: Re: Re: Re: ... 14.08.2014. 14:38 #559935

Nosi kod drugog majstora:)

:: jeste,ima taj potenciometar i nemam vise zivaca da ga nosim kod majstora,da li je glupo ili nije ne znam,ali resio sam da ih menjam,inace zvucnici rade savrseno.Hteo ja da kupim nov taj daljinac ali nema jer je stariji model zvucnika
:: :: Glupo je da zbog toga menjas. Jel ima na sebi potenciometar? Ne verujem da je ista kvalitetniji daljinski, jeste malo bez veze, ali treba stavljati foliju na daljinski zbog prasine
:: :: :: ma nekoliko puta je vec popravljano,nema trajnog resenja,drzi mozda pola god i ponovo kenja
:: :: :: :: Ako te zeza volume control čisto da znaš da je jeftina popravka..
:: :: :: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs